Crowdfunding gjorde det muligt!

FableWood blev til gennem Kickstarter, som er en platform der har en mission om at "bring creative projects to life". Denne platform tilbød en fantastisk mulighed for både at finansiere projektet og at undersøge interessen for produktet og virksomheden.

Som ny virksomhed, der prøver at lancere et nyt produkt på et marked med mange konkurrende produkter, stiller man sig selv mange spørgsmål; Kan folk lide vores produkter? Hvordan finansierer vi det? Er der overhovedet nogen interesse for det? Hos FableWood fandt vi en forretningsmodel, der kunne besvare alle disse spørgsmål. Kickstarter! Denne platform gjorde det muligt for os at præsentere vores produkter og brand for potentielle kunder, samtig med at vi fik en fornemmelse af interessen. Og hvis interessen var der, kunne projektet potentielt blive finansieret. Og heldigvis var interessen stor!

FableWood blev til gennem vores første Kickstarter kampagne i januar 2018. I alt var der 471 mennesker fra hele verden der støttede projektet og indsamlede 390.000 DKK. Denne fantastiske og overvældende støtte gjorde det muligt for os at producere vores første tre dyr; Gorillaen, Papegøjen og Krokodillen.

Halvandet år efter de første tre FableWood dyr så dagens lys, var fem nye dyr allerede klar til at blive sluppet løs; Bjørnen, den store og lille Pingvin, Anden og Ællingen. I november 2019 lancerede vi vores anden Kickstarter kampagne. Målet var at indsamle 50.000 DKK, men endnu engang overraskede kunderne os. Denne gang fik vi i alt 944 backers og indsamlede dermed mere end 1 mio. kroner. Helt fantastisk! Denne nye kampagne introducerede også et optimeret design og en mix-n-match funktion, der viser hvordan man kan skabe sine helt egne fabelagtige skabninger ved at kombinere dele fra de forskellige dyr.

Den tredje Kickstarter kampagne blev lanceret i september 2020, hvor otte nye dyr blev introduceret; to store og seks små. Endnu engang passerede hurtigt vi vores mål på 50.000 DKK. Denne gang fik vi 574 backers der støttede med 696.371 DKK.

Vi får ofte forslag og ønsker til nye dyr fra vores kunder. Derfor er vi allerede igang med at skabe nye dyr, som snart er klar til at slutte sig til FableWood-flokken. Vi er derfor klar med vores fjerde Kickstarter kampagne til maj 2021. 

Læs mere om vores tidligere Kickstarter kampagner, og hold øje med vores nye kampagne her

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023