FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

Vi udvider endnu engang FableWood-flokken med en helt speciel udgave af en af vores kunders favorit... den lille elefant.

Den legesyge, entusiastiske og nysgerrige lille elefant har siden vi lancerede den i efteråret 2020 været en klar favorit hos vores kunder. Dens søde udtryk og flappende ører gør den helt uimodståelig. Og da vi i foråret 2021 tilføjede mor og far elefanterne til FableWood-flokken, blev vi helt overvældet af interessen for at fuldende elefantfamilien. Så hvorfor stoppe der...?  

Vi har derfor nu valgt at lave en helt speciel udgave af den lille elefant, som både vil passe perfekt ind i, samtidig med at den giver et friskt pust til, den store elefantfamilie. Den nye special edition lille elefant er i omvendte farver af den originale lille elefant... krop i egetræ og ører i nordamerikansk valnød.  

Ligesom den originale lille elefant er vi sikre på at denne nye, specielle tilføjelse til flokken vil trampe sig lige ind i jeres hjerter... vi er i hvert fald selv helt vilde med den!  

Se den nye special edition lille elefant her. 

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023