Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

FableWood er igen aktuelle med en helt ny kollektion, som vil rulle ind i sortimentet af fabelagtige trædyr til sommer... Og du kan allerede nu få en personlig fremvisning af de nye produkter på Formland.

Fra tid til anden kan vi alle have brug for nogen eller noget til at “pick us up”. Noget der får os til at føle os mere energiske og glade. Noget der løfter humøret og får os til at smile. En rigtig pick-me-up!

Dette er inspirationen bag FableWoods helt nye kollektion: Pick-me-up's!

Det er en samling af runde trædyr med store øjne og søde udtryk. De er helt uimodståelige og vil bringe smil frem til alle omkring dem. En perfekt gave til dig selv eller en der har brug for en god og hjertevarm pick-me-up.

Kollektionen består af fem dyrepar - et stort og et lille. De store har en fod man kan flytte dem rundt i og små dele fikseret med elastikker, der gør det nemt at give dem forskellige udtryk. De små er lavet med magneter i, så du kan kombinere dem med de andre FableWood kollektioner.

Ligesom tidligere kollektioner, er de alle lavet af nordamerikansk valnød og ask. 

Kom forbi vores stand på Formland d. 3. til 6. februar 2022, stand 5190 i hal F, til en hyggelig snak, et gensyn med vores magnetiske trædyr og til en fremvisning af vores helt nye kollektion. 

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023