Dæk op med rustikt porcelæn

Efterårets nyhed fra Pillivuyt består bl.a. af ovalt porcelæn i den smukke, organiske serie Boulogne, der giver dig mulighed for at skabe en unik og levende borddækning inspireret af Boulogne-skoven tæt på Paris.

Pillivuyts nye ovale tallerkener i Boulogne-serien er som skabt til at blive bordets naturlige samtaleemne med deres elegante og naturinspirerede form. Brug dem alene eller kombinér med andet porcelæn for at skabe et helt personligt udtryk. Boulogne bringer naturens gang ind på middagsbordet og skaber en rustik kontrast til det enkle, minimalistiske porcelæn.

Efteråret nye rustikke dele fra Pillivuyt Boulogne skaber ro og inspiration og består af fire størrelser ovale tallerkener med en længde fra 18-36 cm. Derudover er der en kop på 18 cl og tilhørende underkop, et bæger på 37 cl til kaffe, te m.m. samt en salatskål Ø20 cm, en lav skål Ø23 cm og et rektangulært fad på 36 cm.

Boulogne-skovens egetræer som inspiration
Pillivuyt Boulogne er inspireret af Boulogne-skoven, der ligger i den vestlige del af Paris. De organiske former og den elegante reliefdekoration er skabt med udgangspunkt i det delvist vilde skovområde, der er som en oase i storbyen og et yndet udflugtsmål for pariserne. Pillivuyt har ladet sig inspirere af den smukke natur og de dekorative årringe der dannes i skovens mange egetræer, og serien indbyder med sin franske elegance og de organiske former til smukke anretninger og serveringer.

Stærkt i ovnen, smukt på bordet
Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag. Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

  • Fransk kvalitet
  • Ovnfast
  • Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Boulogne kop hvid 18 cl 139,95 kr.

Boulogne tallerkener hvid, ovale fra 139,95 kr.

Boulogne salatskål hvid 349,95 kr.

Boulogne fad rektangulær hvid, L 36 cm B 26 cm 399,95 kr.

Se flere vejledende priser og forhandlerliste på tj.dk.

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023