Dæk op med elegant fransk råstyrke

NYHED: Nu kan du skabe en fuldendt borddækning med Pillivuyts Toulouse-porcelæn. Den populære serie bliver udvidet med en række elegante tallerkener og en suppeskål, der skaber en borddækning udover det sædvanlige.

En flot borddækning handler både om fantastisk stil og personlighed – begge egenskaber Pillivuyts nyeste Toulouse-porcelæn har masser af. Toulouse blev først kendt for sine elegante fade med håndtag, tegnet af de anerkendte franske designere fra Sismo Studio, og der er siden kommet flere fade og skåle til serien.

Servér med stil  

Nu er der også kommet en række spændende og helt igennem stilfulde tallerkener til Toulouse-serien. De nye dele består af tallerkener i to gode størrelser, en salat- og pastatallerken samt en suppeskål. Der er dermed nu rig mulighed for at dække et smukt bord med både serveringsdele og service, der er helt unik i form og stil. Så hvis du vil servere en let frokostret, din yndlingspastaret, dampende varm aspargessuppe, så er Toulouse det helt rigtige porcelæn!    

Stærkt i ovnen, smukt på bordet

Toulouse er ovnfast, og du kan derfor både bruge porcelænet i ovn, i mikroovn, på komfur og sågar på grill, når du fx har brug for at lave lidt lækkert tilbehør til steaken. Har du en færdigtilberedt ret i fryseren kan du komme et fad direkte fra fryser til ovn, da Toulouse tåler termisk chok (-30 °C til +350 °C), som alt andet Pillivuyt.

Der er nemlig forskel på porcelæn. Der er stor variation i produktionsmetoder og ikke mindst på porcelæns styrke og holdbarhed. Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

Siden 1818 har Pillivuyt fremstillet klassisk, fransk porcelæn af en helt særlig støbning. Pillivuyt er fransk elegance kombineret med en unik kvalitet i både form, funktion og styrke. Holdbar over tid, i takt med tiden.

• Fransk kvalitet

• Ovnfast

• Stærkt i køkkenet – smukt på bordet

Udvalgte priser:

Toulouse tallerkener fra vejl. pris fra kr. 169,95

Toulouse suppeskål vejl. pris kr. 199,95

Kontakt:

Flere oplysninger Tj.dk  

Kundeservice@tj.dk eller tlf. 36 13 09 20 

Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023