De skarpeste knive i skuffen

Dette efterår udvider Fiskars sit sortiment af innovativt køkkengrej med den nye knivserie Hard Edge.

Knivserien består af flere typer knive til ethvert formål. Foto: Fiskars..

Knivserien er udviklet med patenteret 3D-mønstret skaft, der sikrer ultimativt greb under arbejdet samt knivblad i rustfrit stål, der takket være LZR-EDGE teknologi holder sig knivskarpt og samtidig kan gå i opvaskemaskinen. 

Baseret på kundefeedback fik Fiskars’ Hard Face-serie en opdatering, der matcher køkkenkulturen 2020. De klassiske gryder og pander, der laves på Fiskars’ fabrik i Finland, har fået ny non-stick belægning, der er ekstra resistent over for ridser og skrammer og forøger produkternes levetid. 

Den slidstærke, 4-lags overflade Hardtec Superior PTFE tåler alle varmekilder, opvaskemaskine - og giver dermed ekstra gejst til madlavningen, hvor blusset og begejstringen godt kan blive hårdhændet i jagten på nye smagseventyr. 

Hard Face-serien er produceret i 70 procent genanvendt metal - og rummer et stort udvalg af gryder og pander med silikonelåg med indbygget hældefunktion. Belægningen på seriens kogegrej er desuden fuldkommen fri for skadelige PFOA/PFOS stoffer.  

Serien består af kokkeknive i tre størrelser samt brødkniv, santokukniv, forskærerkniv, filetkniv, urtekniv, grønsagskniv og tomatkniv.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023