Donationer til børnehjem

Lysbrandet Vance Kitira vægter social ansvarlighed højt

Vance Kitira på børnehjem efter han har doneret borde og legetøj. Foto: Lübech Living

Vance Kitira er en utrolig inspiration

Mr. Vance Kitirattragarn er en mand med et meget stort hjerte for miljø og mennesker og har altid været en kæmpe inspiration for Søren og Susanne Lübech. Vance, som vi kalder ham i daglig tale, er rolig og velovervejet og hans mange tanker omkring miljø, sundhed og mennesker skinner stærkt igennem i alt hvad han gør.

Rene lys og social ansvarlighed

Vance Kitira har altid vægtet social ansvarlighed højt i sit arbejde. Udover et mål om at producere rene lys under ansvarlige og miljøvenlige forhold, har han altid haft et dedikeret fokus på at støtte og hjælpe i sit hjemland. 

Vance værner om sit lokalsamfund, sikrer gode arbejdsvilkår for sine medarbejdere og udfører et imponerende arbejde med flere af Thailands børnehjem. Børnehjemmene ligger Vance Kitira meget på sinde, og han lægger stor vægt på at støtte børnenes kreative udvikling. Gennem årene har salget af Vance Kitira lys hjulpet til at donere penge, møbler, farvekridt, papir og meget mere til børnehjemmene, samtidig med, at vi har samarbejdet med børnene om at designe lykønskningskort, som vi har solgt videre for at understøtte dem økonomisk. En af Vances mest hjertevarme handlinger er, at donere specialdesignede møbler og trælegetøj til børnehjemmene. Disse designs har Vance selv designet med det formål at fremme børnenes kreativitet og give dem glæde og optimale læringsmuligheder.

Første donation i år

Rungsit Orphanage House er det første af 40 børnehjem, der vil modtage donation i 2024. Billederne i denne artikel er fra dette børnehjem.

Vance mf. der er i gang med at sætte bordene op og gøre legetøjet klar. Foto: Lübech Living

Børn der bygger med legetøjet. Foto: Lübech Living

Lille pige der bygger med legetøjet ved de donerede borde. Foto: Lübech Living

Lejetøj doneret af Vance Kitira. Foto: Lübech Living

Lübech Living er utrolig stolte over at repræsentere Vance Kitira

Vance har lært os meget om, hvordan det er muligt at kombinere forretning med social- og miljømæssig ansvarlighed. Vance’s rolige sind og velovervejethed ses tydeligt i hans kollektion, hans medarbejderstab og i brandets ånd.

Vance Kitira er meget mere end et lysmærke. Tusind tak for jeres støtte og loyalitet til Vance Kitira lysene. Hvert køb og salg er med til at gøre en forskel.

Mere fra...

08.07.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavede keramik-nyheder med unikke former

18.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Donationer til børnehjem

11.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

OOhhx metalstager er populære for deres kvalitet

04.06.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Vance Kitira lysenes gode kvaliteter

28.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Sommertid er kurvetid

21.05.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Bæredygtige valg kan betyde at man må være tålmodig

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023