Ekstraordinær belysning

Indretningen af uderummet bygger stadig oftere bro mellem klassisk indendørs interiør og ønsket om outdoor design ud over det sædvanlige. Med Marc Sadlers udedesign – Solar & Twiggy Grid – præsenterer Foscarini to innovative løsninger, der fusionerer funktionalitet med skulpturel stemningsbelysning.

PR-foto..

Solar er en lysende halvkugle i stentøj og plast, der samtidig fungerer som et lille bord, hvor regnvandet glider væk fra overfladen. Solar hylder konceptet om haven som et ekstra leverum og er dermed ikke bare en lyskilde, men et interiørobjekt, der skaber nærvær omkring sig.

Lyset kan justeres med en hældning og en vinkel på 15 grader, hvilket ændrer belysningseffekten, mens lampen stadig står stabilt. 

Designikonet Twiggy er inspireret af et billede af en fiskestang og dens kurver. Stellet er udført i lakeret glasfiber og plast, mens skærmen er ændret til en vævet overflade, der skærmer intensiteten af lyskilden, samtidig med at der etableres en dialog med de omgivende udendørsmiljøer.

- HCL

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyhed, der kaster stemningsfulde stråler, lige hvor du har lyst

31.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Foldbar nyhed med indbygget frihed

04.01.2024PlusLED

Sponseret

Lysets betydning på din dagligdag

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

21.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Sov sødt med Södahl

18.12.2023F&H Group A/S

Sponseret

Verdenssucces i nye farver

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023