En fusion af funktionalitet og elegance

Skærebrætter i akacietræ

Foto: aida

Det danske designbrand aidas skærebrætter i akacietræ er mere end blot funktionelle - de er en stilfuld indretningsdetalje. Akacietræ er kendt for sin utrolige holdbarhed og varierede farvetone, som gør hvert bræt unikt. Den fine tekstur og legende sildebensmønster tilføjer en varm og indbydende detalje til både køkken og borddækning. Arranger flere brætter i forskellige størrelser for at skabe et smukt bord med mange varme nuancer. Hvis man vil omfavne former og naturlige materialer i boligindretningen, er aidas skærebrætter i akacietræ et perfekt valg. Træets varierende nuancer bringer en autentisk og organisk følelse ind i dit køkken og spisestue. Skærebrætterne skal vaskes i hånden og tørres godt af med et viskestykke, inden man med fordel kan lade dem lufttørre. For at holde træet flot og undgå at tørre det ud, kan man - med jævne mellemrum - behandle skærebrætterne med egnet og fødevaregodkendt olie.

Skærebrætterne med sildebensmønster fra aida koster fra 199 kr. og kommer både rektangulært, rundt og som smørbræt - alle med mulighederne for både at fungere som skærebræt eller til servering. Skærebrætterne forhandles på aida.dk og hos forhandlere i hele landet. For nærmeste forhandler kontakt aida på tlf.: 8749 0900 eller læs mere på www.aida.dk.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023