En ny designdestination i København

Design Holding, der står bag brands som B&B Italia, Maxalto, Azucena, Arclinea, Flos og Louis Poulsen, introducerer nu D Studio; koncernens første retail-destination og hjemsted for skandinavisk og italiensk design - en ny multibrand-oplevelse af internationale dimensioner.

PR-foto..

D Studio blev født ud fra Design Holdings vision om at skabe en uovertruffen designdestination. For første gang nogensinde samles disse legendariske moderne møbel- og belysningsbrands i en innovativ iscenesættelse, et sted hvor design kan opleves, fejres og erhverves – alt under ét tag i København. 

D Studios samlede gulvplads på 1.760 kvadratmeter giver besøgende mulighed for at opleve de mange løsninger, som disse klassiske og eksklusive brands kan tilbyde. Fra B&B Italia, et symbol på moderne design med en lang historie, til Maxaltos livsstilskollektion, baseret på håndværk og tidløs elegance, og Arclinea, som er synonym med højt avancerede og skræddersyede køkkener; over den visionære italienske belysningsproducent Flos med sine poetiske designs og fremsynede løsninger, og sidst, men ikke mindst: Louis Poulsen, det ikoniske danske belysningsbrand med sin enestående skandinaviske designarv.

Design Holding har samarbejdet med den tværfaglige strategiske designvirksomhed, Design Group Italia, med hovedsæde i Milano, om at realisere deres vision for den nye retail-destination.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023