Er du håbløs i et køkken - Witt Mycook touch to the rescue...

Her er multimaskinen til dig

| Sponseret

Mette Jakobsen, Witt A/S

Uanset om du er en ambitiøs hjemmekok, husmor, travl karrierekvinde eller ganske enkelt håbløs i et køkken, kan Witt Mycook touch give dig den hjælp, du har brug for til madlavningen. Den revolutionerede alt-i-en køkkenmaskine guider dig gennem hele madlavningsprocessen – step by step, med styr på alle detaljerne. Witt Mycook touch multimaskinen kan veje, koge, dampe, hakke, røre, blande, piske, ælte og sautere.

Danskerne er glade for køkkenmaskiner. I de fleste hjem står mindst en eller to af slagsen. I vores travle hverdag er de en god hjælp til at gøre madlavningen hurtig og nem. Nogle køkkenmaskiner er så avancerede, at de nærmest fungerer som en assistent i køkkenet, og når du først har fået en, kan du ikke leve uden.

Witt Mycook touch – DIN personlige masterchef

Witt Mycook touch er den mest raffinerede køkkenmaskine, du hidtil har oplevet. Madlavningen bliver ikke nemmere. Du ”holdes i hånden” hele vejen gennem tilberedningen. Følg blot anvisningerne, og du kan være sikker på, at resultatet bliver præcis, som ønsket. Witt Mycook touch vejer ingredienserne, koger, damper, hakker, rører, blander, pisker, ælter og sauterer alt efter behov. Hele tiden får du tidsindikationer for den igangværende proces. Avancerede retter gøres nemme og hurtige. Må vi præsentere DIN personlige masterchef!

Multimaskinen med den 7” store betjeningsvenlige touch-skærm gør tilberedningen let som en leg. Via madlavningsuniverset Mycook Club kan du publicere dine retter og dele dine erfaringer med andre. Her vil andre Mycook touch brugere have adgang til dine opskrifter, og du til deres. Du kan få ny inspiration, gode råd, nye kontakter og kan også lære maskinen og dens mange muligheder bedre at kende.

Alt-i-en køkkenmaskinen er til alle – uanset niveau  

Witt Mycook touch eliminerer behovet for en lang række husholdningsmaskiner, som optager bordplads og kan give et rodet indtryk, hvis de står fremme permanent. Hver ret har sin egen unikke egenskab, hver råvare har sin egen tilberedningstid, og hver tilberedningsform har sin egen sværhedsgrad. Detaljer som temperatur og timing kan være altafgørende for slutresultatet: det berømte knæk på chokoladen, den perfekt tilberedte fisk, etc. Witt Mycook touch er designet til at kunne tilberede alle typer retter og indeholder den teknologi og de funktioner, som er nødvendige for at du får succes med din ret - uanset niveau.

Vejledende pris: DKK 9.999,-

Læs mere om Mycook touch her: https://mycook.dk/

Download highres. billeder her: http://media.witt.dk:8080/_TYma1mZLNfT12R

 

For yderligere information kontakt

Product Manager Jacob Løgstrup Schjødt

Mail: jls@witt.dk eller tlf: 96 29 33 97

Artikler

11.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

SLUT med robotter der laver pletter på tæppet, kører fast og aldrig bliver klogere

06.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

Banebrydende vuggemotor, der indfrier alle behov - og mere til!

01.09.2023|Witt A/S

|Sponseret

RIGTIG LATTE også på plantebaseret mælk?

31.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Unik vuggemotor på markedet: LeeLo sikrer søvn til børn og voksne

29.08.2023|Witt A/S

|Sponseret

Kun Støvsugning eller Støvsugning & Gulvmopning?

11.07.2023|Witt A/S

|Sponseret

Ville du rejse fra Mexico til Tyskland for den helt rigtige pizzaovn?

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023