Ergonomiske planteredskaber

Med afsæt i havefolkets behov og ønsker præsenterer Fiskars nu en planteserie bestående af seks nye, innovative planteredskaber, der er lette at bruge og ergonomisk udformede.

PR-foto..

Xact Løglægger er både velegnet til plantning af løg og til at sætte planter takket være sit lange skaft og maksimale ydeevne. Den effektive og ergonomiske løglægger er skabt til at lette og forenkle plantningen. Det lange skaft gør det muligt at plante stående, hvilket mindsker belastningen på ryg og knæ. 

Ergo Plantebor har et robust skaft i slidstærkt stål, der giver brugeren både støtte og kontrol og mindsker belastningen. At planteboret samtidig er udstyret med spidse tænder, letter plantearbejdet yderligere og ved hjælp af cirkulære bevægelser skærer løgskæreren gennem jorden.

Solid Løglægger er udstyret med et enkelt håndtag, der løsner og løfter jorden – og efterlader et perfekt plantehul. Langs siden af løglæggeren er der markeret en dybdeskala i centimeter og tommer, der gør det nemmere at sætte løget korrekt og i rette dybde.

Fiskars Solid håndspreder er et alsidigt redskab, der kan anvendes året rundt. Om sommeren benyttes den til at sprede frø og gødning, mens den om vinteren bruges til salt og vand. Håndsprederen er nem at påfylde og mængden kan justeres efter behov. Beholderen er halvtransparent, hvilket gør det muligt at se mængden i beholderen. På siden angiver en volumenskala i liter. Håndsprederen har desuden en låsefunktion i låget.

En anden nyhed i Sold serien er Solid Plantepinden, der er skabt til at lette og forsimple plantearbejdet for planteentusiasten. Solid plantepinden er udført i FiberComp, et let og holdbart materiale, som er nemt at rengøre. Pinden er udstyret med måleskala for at sikre plantedybden. Desuden har Solid plantepinden hul i skaftet til ophæng, som gør den nem at opbevare.

Til præcis plantning af mindre frø lanceres Fiskars Solid Planteske, der hjælper brugeren med at sprede frø med præcis afstand og mængde takket være en måleangivelse, der strækker sig over hele spaden. Udover at planteskeen måler frøbredden, medfølger der også en indbygget orange frøpind, som i den ene spids sørger for præcis frøspredning – og i den anden ende er flad, så den hjælper til at løsne jorden og dække frøet ved såning.

- HCL

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

14.05.2024Designbase.dk

Grill og udekøkkener på årets spoga+gafa

20.03.2024Designbase.dk

Spoga+gafa 2024: Rekordmange udstillere på årets messe

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Naturlig pleje til havens møbler

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar til en ren og velplejet udendørssæson

18.03.2024Designbase.dk

Skab hyggelige oaser i uderummet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023