Et køkken skal fungere optimalt

Michelinkok Wassim Hallal fra Restaurant Frederikshøj bringer storkøkkenfunktionen ind i de private køkkener med en ny serie køkkenudstyr skabt i samarbejde med aida.

Michelin-kokken Wassim Hallal står bag en serie ovnfaste fade samt serveringsfade for aida..

Wassim Hallals køkken er både klassisk og moderne, frigjort og uforudsigeligt. Det gælder moderne kogekunst på allerhøjeste niveau: vibrerende, alsidigt og nytænkende, og ikke mindst med et kompromisløst fokus på det perfekte måltid, den koncentrerede velsmag, årstidernes bedste råvarer og den korteste vej fra jord til bord.

Netop derfor har aida startet et samarbejde med Wassim Hallal om en serie køkkenudstyr, hvor der er fokus på kvalitet og alsidighed til en god pris.

”Jeg har altid syntes, at det er vildt frustrerende at skulle lave mad i sit private køkken, og så står man med fade i størrelser, der ikke passer sammen i ovnen i stedet for at lære af de professionelle køkkener, hvor bradepanderne passer perfekt, og hvor man kan kombinere dem i halve og kvarte størrelser, så ovnen udnyttes optimalt”, fortæller Wassim Hallal. ”Et køkken skal fungere”, er holdningen.

Det var hans baggrund for at gå ind i samarbejdet med aida, som han i øvrigt kalder super professionelle og seriøse.

Netop derfor har serien af ovnfaste fade også den særlige detalje, at alle størrelser kan kombineres, så de fylder ovnen bedst og mest muligt ud, så man får optimal udnyttelse af pladsen.

I serien findes også en række serveringsfade, som gør serien yderligere kombinérbar. Fadene kan lægges på de dybe fade som låg eller bruges som bakke for flere mindre fade til eksempelvis en tapasanretning. Yderligere kan alle dele stables, så de fylder minimalt i skabet.

Wassim Hallal er super glad for fadene og skålene, og han bruger dem både derhjemme og i køkkenet i Restaurant Frederikshøj.

”Vi bruger det rigtig meget i forbindelse med mad ud ad huset, hvor kunderne bare lige kan sætte fadene i ovnen og servere på dem efterfølgende”.

Han synes, det har været en både spændende proces og positivt at udvikle serien, og Wassim Hallal glæder sig til at være med til at skabe flere dele til serien i fremtiden.

Også Peter Maae Jensen, der ejer aida, er rigtig glad for samarbejdet med Wassim Hallal.

”Han er super professionel, og han har en klar holdning til, hvad fadene og skålene skal kunne, og hvilken kvalitet, de skal have”, lyder det fra Peter Maae Jensen.

Matematikken bag fadene og skålene, der skal fylde ovnen optimalt, har Peter selv ”leget” med, og sammenholdt med aida’s store erfaring med at finde de helt rigtige produktionssteder, så kunderne får ”value for money”, og Wassim Hallals store køkkenerfaring og –viden, er Wassim Cockware by aida allerede blevet en succes.

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

07.02.2024Designbase.dk

Dæk op til påske

02.02.2024Designbase.dk

Nordiske klassikere på Formland

31.01.2024Designbase.dk

En fusion af funktionalitet og elegance

26.01.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukt serveret fra Morsø

25.01.2024Designbase.dk

Margretheskålen har fået ”new body – same soul”

16.01.2024Designbase.dk

Dedikeret til kulinarisk dygtighed

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023