Et køkken skal fungere optimalt

Michelinkok Wassim Hallal fra Restaurant Frederikshøj bringer storkøkkenfunktionen ind i de private køkkener med en ny serie køkkenudstyr skabt i samarbejde med aida.

Michelin-kokken Wassim Hallal står bag en serie ovnfaste fade samt serveringsfade for aida..

Wassim Hallals køkken er både klassisk og moderne, frigjort og uforudsigeligt. Det gælder moderne kogekunst på allerhøjeste niveau: vibrerende, alsidigt og nytænkende, og ikke mindst med et kompromisløst fokus på det perfekte måltid, den koncentrerede velsmag, årstidernes bedste råvarer og den korteste vej fra jord til bord.

Netop derfor har aida startet et samarbejde med Wassim Hallal om en serie køkkenudstyr, hvor der er fokus på kvalitet og alsidighed til en god pris.

”Jeg har altid syntes, at det er vildt frustrerende at skulle lave mad i sit private køkken, og så står man med fade i størrelser, der ikke passer sammen i ovnen i stedet for at lære af de professionelle køkkener, hvor bradepanderne passer perfekt, og hvor man kan kombinere dem i halve og kvarte størrelser, så ovnen udnyttes optimalt”, fortæller Wassim Hallal. ”Et køkken skal fungere”, er holdningen.

Det var hans baggrund for at gå ind i samarbejdet med aida, som han i øvrigt kalder super professionelle og seriøse.

Netop derfor har serien af ovnfaste fade også den særlige detalje, at alle størrelser kan kombineres, så de fylder ovnen bedst og mest muligt ud, så man får optimal udnyttelse af pladsen.

I serien findes også en række serveringsfade, som gør serien yderligere kombinérbar. Fadene kan lægges på de dybe fade som låg eller bruges som bakke for flere mindre fade til eksempelvis en tapasanretning. Yderligere kan alle dele stables, så de fylder minimalt i skabet.

Wassim Hallal er super glad for fadene og skålene, og han bruger dem både derhjemme og i køkkenet i Restaurant Frederikshøj.

”Vi bruger det rigtig meget i forbindelse med mad ud ad huset, hvor kunderne bare lige kan sætte fadene i ovnen og servere på dem efterfølgende”.

Han synes, det har været en både spændende proces og positivt at udvikle serien, og Wassim Hallal glæder sig til at være med til at skabe flere dele til serien i fremtiden.

Også Peter Maae Jensen, der ejer aida, er rigtig glad for samarbejdet med Wassim Hallal.

”Han er super professionel, og han har en klar holdning til, hvad fadene og skålene skal kunne, og hvilken kvalitet, de skal have”, lyder det fra Peter Maae Jensen.

Matematikken bag fadene og skålene, der skal fylde ovnen optimalt, har Peter selv ”leget” med, og sammenholdt med aida’s store erfaring med at finde de helt rigtige produktionssteder, så kunderne får ”value for money”, og Wassim Hallals store køkkenerfaring og –viden, er Wassim Cockware by aida allerede blevet en succes.

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

06.06.2024Designbase.dk

Ny distributionsstrategi hos Microplane

27.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Sommerhygge På Terrassen

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

14.05.2024FunNordic ApS

Sponseret

Ninja Airfryer til tops igen: Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk

13.05.2024Brix Design A/S

Sponseret

Innovative Isterningebakker

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023