FableWood introducerer fire nye dyr til flokken

FableWoods dyrefamilie bliver endnu engang forøget, denne gang med fire nye dyr. Og som tidligere lanceringer, bliver de i første omgang tilgængelige gennem crowdfunding platformen Kickstarter.

Siden vores sidste Kickstarter kampagne i efteråret 2020, hvor vi blandt andet mødte den lille elefant for første gang, har der været stor efterspørgsel på en stor elefant. Vi har i forvejen flere dyrepar af lille og stor, så det kom derfor ikke som en overraskelse for os. Og taget den lille elefants popularitet i betragtning, var det et oplagt valg. Så vi har lyttet til vores kunder og imødekommet deres ønske... og mere til. Vi kan derfor i denne nye kampagne introducere ikke bare en, men to store elefanter, der matcher den lille elefant perfekt. Ligesom den lille elefant har de to store elefant store ører der kan klappes ud og ind. Derudover har elefanterne forskellige udtryk og størrelser, og som en ekstra bonus passer deres snabler perfekt ind i hinanden... hvad mere kan man ønske sig?

Ud over de længe ventede elefanter, byder vi også velkommen til et helt nyt dyrepar. En lille og en stor tyr. Ligesom elefanterne har den store tyr også en sjov feature. Man kan nemlig vende dens krop om, så den står i en angrebsposition klar til at beskytte dens lille kalv. Den lille tyr i to dele er en sjov og kæk tilføjelse til de andre små dyr. Begge tyre har horn der kan drejes på, så man nemt og hurtigt kan ændre deres udtryk.

Ligesom vores 16 andre dyr, er disse fire nye dyr lavet af nordamerikansk valnød og ask. De er ligeledes magnetiske og kan sættes sammen med alle de andre dyr. Tænk engang alle de nye, sjove fabeldyr der kan laves når man kombinerer disse nye dyr med den resterende flok.

De fire nye dyr er i første omgang tilgængelige på Kickstarter fra tirsdag den 11. maj til og med mandag den 7. juni, hvor man både kan støtte vores spændende kampagne, få fat i de bedste tilbud og være en af de første der får fat i de nye dyr. Dyrene vil efterfølgende være tilgængelige på vores webshop og hos vores forhandlere fra juli/august.

Se vores Kickstarter kampagne her.

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023