FableWood planter 5 træer for hvert dyr

FableWood har indgået et samarbejde med Eden Reforestation Projects, en non-profit organisation som hver dag arbejder for at reducere ekstrem fattigdom og sørger for genplantning af sunde skove i samarbejde med lokalsamfund.

5 træer plantes hvor hvert dyr..

Essensen i FableWoods produkter er træ, som er et fantastisk sanseligt og bæredygtigt materiale. Men som i al produktfremstilling kræves der energi og det belaster miljøet. For FableWood er det vigtigt at give noget tilbage til naturen til gavn for os alle og for de fremtidige generationer.  

Vi har derfor indgået et samarbejde med Eden Reforestation Projects, som både genplanter træer og bidrager med at afhjælpe fattigdom i mindre lokalsamfund i udsatte områder i verden. Fokus er at genskabe skov og natur til gavn for lokalsamfundene.

Organisationen ansætter, gennem lokale partnere, medarbejdere fra lokale, fattige landsbyer til at plante træer og vedligeholde de nyplantede skove, for at give indbyggerne i landsbyerne en fast indkomst. De formår dermed at opbygge samfund - både miljømæssigt og socialt.

Eden Reforestation Projects (gen)planter træer og støtter lokalsamfund i otte regioner; Nepal, Madagaskar, Haiti, Indonesien, Mozambique, Kenya, Honduras og Nicaragua. Dette sker i samarbejde med virksomheder fra hele verden - og det støtter vi selvfølgelig også. For hvert af vores dyr der bliver solgt, plantes der fem træer i en af de otte regioner. Vi bidrager dermed til at sætte et positivt og bæredygtigt aftryk.

Sammen med vores kunder har vi bidraget med over 100.000 nye træer - og det er vi meget stolte af!

Du er dermed med til at sætte et positivt aftryk på naturen, hver gang du køber FableWood.

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023