FDB Møbler indgår samarbejde med ungt designtalent

I rækken af ikoniske designere for FDB Møbler tilføjes dette forår et særligt ungt talent. Den kun 24-årige designer Emil Holck Reimert står bag en ny bænk for det danske designbrand ved navnet J177 Havneholmen. Det nye design er lavet af talentet som en hyldest til den enkle konstruktion.

Foto: FDB Møbler..

Børge Mogensen, Poul M. Volther, Thomas Alken, Stine Weigelt – og nu Emil Holck Reimert. FDB Møbler byder dette forår endnu en designer velkommen i familien med lanceringen af bænken J177 Havneholmen. Emil Holck Reimert er kun 24 år, men har allerede vist sit talent for design med flere udstillinger og møbler bag sig. 

Nu står han bag et enkelt, men stærkt design for FDB Møbler, hvor alle unødvendigheder er skåret fra, så fokus er på den enkle konstruktion og det gode håndværk. Abstraktion over konstruktion og håndværk er nemlig det, der driver Emil i sit arbejde;

"Da jeg designede Havneholmen, var jeg især optaget af bænkens konstruktion, som var mit udgangspunkt. Selvom det er et enkelt møbel, er det konstruktionsmæssig udfordrende at designe en bænk, da sædet grundet dets lange spænd, vil have en tendens til at bøje på midten. Med Havneholmen har jeg løst det med en enkel vertikal planke under sædet, der styrker og stabiliserer hele bænken", fortæller Emil Holck Reimert.

Havneholmen er en lille smal bænk, og er lavet i Svanemærket og FSC-certificeret eg. Den fås både i en naturfarvet udgave og i sort. Den enkle konstruktion giver bænken et elegant og let udtryk, der lader de lækre samlinger og naturmaterialer stå frem - for ifølge Emil skal godt design opleves med fingerspidserne.

- HCL

Artikler

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

28.09.2023|Designbase.dk

Helt enkelt

27.09.2023|Designbase.dk

Imm cologne melder om bunkevis af tilmeldinger

27.09.2023|Designbase.dk

Geometrisk blåzone

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023