FRAMING større end nogensinde

I år inviterer FRAMING for 5. gang til årets designbegivenhed under 3daysofdesign i København. Og Framing 2024 bliver en både større og endnu mere spektakulær event!

Foto: FRAMING

Den kuraterede udstilling FRAMING, der tæller både danske og internationale topbrands har fået vokseværk. Ikke færre end 44 brands udstiller på FRAMING i år – og ikke blot i Odd Fellow Palæet, men også i de to fløje, der omkranser det smukke rokokopalæ samt i Harsdorffshus på Kongens Nytorv. ”Vi inviterer igen indenfor i dette historiske hus, der ligger blot et stenkast fra Odd Fellow Palæet, og da huset normalt ikke er åbent for offentligheden, er der en unik chance for at opleve disse smukke rammer”, siger Samira Kudsk, grundlægger og ejer af FRAMING.

Så i år er der ikke blot flere brands, men også endnu flere kvadratmeter og lokationer, når branchen samt designere, arkitekter, indkøbere og medier fra hele verden samles i København i dagene 12.-14. juni.  

Samira Kudsk. Foto: FRAMING

"Jeg er glad for at en lang række brands igen har valgt at udstille på FRAMING i år, og jeg er naturligvis også rigtig taknemmelig for, at så mange nye brands har valgt vores ramme om deres deltagelse i 3daysofdesign. Der hersker ingen tvivl om, at 3daysofdesign er blevet en event, man ikke tør gå glip af, og en event, som virksomheder virkelig investerer i. I forbindelse med at vi har organiseret FRAMING 2024, har vi talt med en lang række af de vigtigste aktører i branchen, og de har heldigvis allerede givet tilsagn om, at de besøger Framing under deres besøg i København", udtaler Samira Kudsk.

 Der kommer designvirksomheder fra hele verden – fra Canada, Spanien, Italien, Tyskland og Tjekkiet m.fl. Blandt de nye udstillere på Framing er bl.a. tjekkiske Brokis, som står bag noget af det mest spændende belysningsdesign. Også hollandske Auping, Montis og Moooi Carpets samt tyske Classicon og Pulpo debuterer i Odd Fellow Palæet. Men særligt de skandinaviske lande er stærkt repræsenteret, heriblandt danske BoConcept og Cane-line. De finske brands Secto Design, Nikari og Woodnotes samles på hjørnet mod Bredgade lige udenfor portene ind til palæet. Svenske brands som Kasthall, Johanson Design og String Furniture (som markerer sit 75 års-jubilæum) løfter alle sløret for store nyheder.

 I år er danske Njordrum Home og deres bæredygtige, mobile huskoncept at finde på FRAMING.

 "Vi har siden vores opstart for fem år siden, arbejdet med at udvikle vores koncept for helhedsdesign. Vi designer i både lille og stor skala – produktdesign, byggekomponenter og arkitektur. Konceptet folder vi ud på FRAMING med en udstilling baseret på et netop nyopført Njordrum FriggTM️-sommerhus, i daglig tale kaldet "delesommerhuset", fortæller arkitekt ​Lars Vejen. 

Den populære City Garden vil igen i år emme af liv, og her vil en lang række outdoorbrands vise nyheder til uderummet: haven, terrassen og altanen. Gaggenau vil bl.a. præsentere et nyt udekøkken, hvor en talentfuld chef kokkererer og serverer små gastronomiske oplevelser.  

 Arkitekt og kurator Flemming Lindholdt, der er ansvarlig for opbygningen af FRAMING udtaler: 

"Framing er indbegrebet af en fællesudstilling. Der er et fællesskab og et kollektivt drive, som er meget inspirerende for os allesammen. Vi er især meget glade for diversiteten i år – og for de mange forskellige lande og typer af brands, der er med i år", pointerer han.

Foto: FRAMING

Foto: FRAMING

Foto: FRAMING

Foto: FRAMING

Foto: FRAMING

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023