Fugtgivende god mod miljøet

Revolutionerende Skønhedspleje: Mød Balsambaren – den nye miljøvenlige partner i hår- og hudpleje

Foto: Kystnær

11.01.2024

Sponseret

Kystnær

Balsambaren fra Kystnær er lavet på nærende, fugtgivende ingredienser for håret. Den har en koncentrerede formular, som gør, at der kun skal bruges ganske lidt ved hver vask. 

En balsambar er et plastfrit alternativ til flydende balsam på flaske, som med sin faste form tager hensyn til miljø og klima. Balsambaren er også ideel som en fugtgiver til huden på grund af dens dybdegående olier.

Udstiller på Formland

www.kystnaer.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland Spring 2024

Formland Spring 2024 fylder Messecenter Herning i dagene fra 4.-6. februar. ”Sanserne skal aktiveres, men samtidig lever vi en brydningstid, der kræver fastholdelse og stabilitet. Vi skal finde balancen mellem at inspirere de besøgende og skabe den ro, branchen har behov for lige nu”, siger Flemming Andersen, der er projektchef på Formland. På Formland kan de besøgende opleve og lade sig inspirere af trenden til den kommende sæson skal af Studio FLYHELSTED, og den har vi selvfølgelig også taget et kig på. Anette Eckmann står bag The Mind Body Soul Retreat, hvor der er fokus på det spirituelle og på, at man har det godt med sig selv, og det er det, der skal til, hvis man skal være en god sælger ude i butikkerne.

Herudover vil der være et stort program på Speak Up scenen på Formland, som vi også kigger nærmere på, og det samme gælder Creators Community, hvor design- og interiørbranchens nye virksomheder kan boltre sig.

Med andre ord: I temaet Formland Spring kommer vi hele vejen rundt om messen.

 

11.01.2024Kystnær

Sponseret

Fugtgivende god mod miljøet

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Skummende og økologisk

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Nærende frisk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023