Skummende og økologisk

Naturlig luksus til huden: Kystnærs økologiske sæbebar – Ren Forkælelse med lokale ingredienser

Foto: Kystnær

10.01.2024

Sponseret

Kystnær

Kystnærs sæbebar er en blød og skummende sæbe, lavet på en base af økologisk kokosolie, sheasmør og koldpresset dansk økologisk rapsolie fra Nyborggaard. 

Den kan bruges på hele kroppen, som en kropssæbe, men er også helt ideel som håndsæbe. Man kan med fordel også komme sæbebaren i en sæbepose i hør, til eksfoliering, der efterlader huden blød og lækker.

Tangen i Kystnærs sæbebar er høstet i Lillebælt ved udmundingen af Haderslev Fjord og er tilsat er peppermintolie, som giver en diskret, men dejlig duft.

Udstiller på Formland

www.kystnaer.com

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Formland Spring 2024

Formland Spring 2024 fylder Messecenter Herning i dagene fra 4.-6. februar. ”Sanserne skal aktiveres, men samtidig lever vi en brydningstid, der kræver fastholdelse og stabilitet. Vi skal finde balancen mellem at inspirere de besøgende og skabe den ro, branchen har behov for lige nu”, siger Flemming Andersen, der er projektchef på Formland. På Formland kan de besøgende opleve og lade sig inspirere af trenden til den kommende sæson skal af Studio FLYHELSTED, og den har vi selvfølgelig også taget et kig på. Anette Eckmann står bag The Mind Body Soul Retreat, hvor der er fokus på det spirituelle og på, at man har det godt med sig selv, og det er det, der skal til, hvis man skal være en god sælger ude i butikkerne.

Herudover vil der være et stort program på Speak Up scenen på Formland, som vi også kigger nærmere på, og det samme gælder Creators Community, hvor design- og interiørbranchens nye virksomheder kan boltre sig.

Med andre ord: I temaet Formland Spring kommer vi hele vejen rundt om messen.

 

11.01.2024Kystnær

Sponseret

Fugtgivende god mod miljøet

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Skummende og økologisk

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Nærende frisk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023