Tema: Formland Spring 2024

Foto: Tony Brøchner/MCH

Formland Spring 2024 fylder Messecenter Herning i dagene fra 4.-6. februar. ”Sanserne skal aktiveres, men samtidig lever vi en brydningstid, der kræver fastholdelse og stabilitet. Vi skal finde balancen mellem at inspirere de besøgende og skabe den ro, branchen har behov for lige nu”, siger Flemming Andersen, der er projektchef på Formland. På Formland kan de besøgende opleve og lade sig inspirere af trenden til den kommende sæson skal af Studio FLYHELSTED, og den har vi selvfølgelig også taget et kig på. Anette Eckmann står bag The Mind Body Soul Retreat, hvor der er fokus på det spirituelle og på, at man har det godt med sig selv, og det er det, der skal til, hvis man skal være en god sælger ude i butikkerne.

Herudover vil der være et stort program på Speak Up scenen på Formland, som vi også kigger nærmere på, og det samme gælder Creators Community, hvor design- og interiørbranchens nye virksomheder kan boltre sig.

Med andre ord: I temaet Formland Spring kommer vi hele vejen rundt om messen.

I samarbejde med

08.01.2024Designbase.dk

Formland: Tiden lige nu handler om balance

”Vi skal investere i fremtiden både indkøbere, udstillere og os som messearrangører. På den denne side skal vi holde momentum – på den anden side, lever vi i en tid, hvor vi har brug for stabilitet og tryghed. Så det handler i høj grad om balancen mellem at beholde fodfæste med også at skabe den inspiration, der kan bringe design- og interiørbranchen videre”, siger Formlands projektchef Flemming Andersen.

09.01.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Balance og kontraster – som tiden vi lever i

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Nærende frisk

09.01.2024Designbase.dk

Fra wellness to wellbeing

09.01.2024Designbase.dk

Formland Speak Up

11.01.2024Kystnær

Sponseret

Fugtgivende god mod miljøet

08.01.2024Designbase.dk

Formland er løftestang

10.01.2024Kystnær

Sponseret

Skummende og økologisk

Se flere temaer

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023