Garonne Mini - Nyhed fra Pillivuyt Gourmet

Nyt kogegrej til madentusiasten fra Pillivuyt Gourmet. Serien Garonne Mini er skabt af robust støbejern, der er ideelt til at give ingredienserne høj varme og grilleffekt med gode varmefordelene egenskaber.

Mini-støbejern til perfekt stegning og servering  

Serien Garonne Mini er skabt af robust støbejern, der er ideelt til at give ingredienserne høj varme og grilleffekt med gode varmefordelene egenskaber – godt hjulpet på vej af en 4,5 mm tyk bund. Garonne Mini er samtidig smukt på bordet til servering, fx til portionsanretninger.

Støbejernet er emaljeret med non-stick effekt, der gør tilberedning og rengøring endnu nemmere. Velegnet til alle komfurer og grill op til 260 °C. Det anbefales, at gryder og pander vaskes i hånden, tørres omgående efter vask og evt. påføres lidt madolie

Foruden Garonne Mini har Pillivuyt Gourmet dette efterår nyhederne Marne, Rhinen og Somme. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer. 

Om Pillivuyt Gourmet 

Pillivuyt Gourmet er perfekt til at blive brugt til både hverdagsmadlavningen og den 3-retters gourmetmiddag. Pillivuyt Gourmets nye serier giver dig mulighed for at vælge en kollektion af gryder og pander, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren eller nybegynder i køkkenet. Funktionaliteten er helt i top, da de nye serier passer til alle varmekilder og fås i flere flotte designs, materialer, størrelser – og ikke mindst en fantastisk kvalitet.

Udvalgte priser

Garonne Mini stegepande 16 cm, vejl. Pris 149,95

Garonne Mini pande oval 21 cm med 2 greb, vejl. pris 169,95 kr.

Find nyhederne fra Pillivuyt Gourmet og forhandlerliste på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023