Genial gardinskinne

PR-foto..

Jo mere tekstiler hitter i hjemmet, des flere krav stilles også til selve skinnen, der skal fuldende oplevelsen af at indrette med gardiner. Hvordan skal det lyde og føles, når gardinet glider over skinnen? Skal den have et indbygget lys for at skabe hygge, men også for at indikere, at hjemmet ikke står ubeboet hen? 
 
Ved at anvende Piet Heins kendte Superellipse, har danske Aluproff fundet en form, der er tilpas rummelig og organisk til både at skjule alle praktiske funktioner og give den en elegant fremtoning. En nyhed inden for skinner, der er blevet til i samarbejde med opfinderens søn, Hugo Piet Hein. 
 
Ud over at være den første gardinskinne designet efter Superellipsens formel, er det også den første med et specieldesignet spor til LED-lys, der lader sig regulere via en smartphone eller tablet.

Lyset kan for eksempel indstilles til at tænde om aftenen og slukke om natten – for at skabe atmosfære, men også for at lade uvedkommende tro, at der er nogen hjemme.  
 
Superellipseskinnen kommer i fem standardfarver og kan pulverlakeres i samtlige RAL-farver.

- HCL

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023