Grønnere fremtid med genopladelige lys

Sirius introducerer nye forårsfarver indenfor genopladelige LED-lys, og imødekommer den stigende klimabevidsthed hos forbrugerne.

21.02.2023

Sponseret

Sirius

Vælger man den genopladelige løsning, kan man spare penge i det lange løb. Forbrugeren slipper for konstant at købe batterier, og sparer både i banken og på klimakontoen.

Sirius gør det nemt at tage det grønne valg, ved at tilbyde kollektioner af LED-lys  – Sille, Smilla og Sara – i genopladelige udgaver samt Sirius Decopower Multicharger 3 & 7.

Sirius mål er at gøre den genopladelig løsning til den mest attraktive hos forbrugeren. Derfor er Decopower Multicharger 7 for nyligt blevet introduceret, en ny ladeplade med hele 7 ladestationer. Med 7’eren bliver det langt nemmere at få opladt alle LED-lys samtidig. Ladepladen er nem at bruge - sæt den blot til et USB-stik, og placer de genopladelige lys ovenpå. Efter et par timer på ladepladen, vil lampen skifte fra rød til grøn, og lysene er nu færdigopladt.

I år introducerer Sirius Smilla Genopladelig i to nye farver – himmelblå og varm grå. 

Lysene kan betjenes med Sirius Fjernbetjening. Fjernbetjeningen, der virker til 98% af af Sirius sortiment, er et vigtigt led i kampen for en grønnere fremtid. Forbrugerne får styr på energiforbruget med muligheden for at indstille forskellige tidsintervaller mellem 2 til 8 timer. Efter 24timer, tænder lysene af sig selv igen.

Udover at vores genopladelige LED-lys er bedre for miljøet, er det samtidig bedre for dit indeklima. 

Mere fra...

21.02.2023Sirius

Sponseret

Årets musthave lampe

21.02.2023Sirius

Sponseret

Grønnere fremtid med genopladelige lys

29.11.2022Sirius

Sponseret

Glade Jul, Grønne Jul

13.10.2022Sirius

Sponseret

Sirius LED-lys redder julen til minimal pris

06.10.2022Sirius

Sponseret

Spar på strømmen med genopladelig hygge

28.09.2022Sirius

Sponseret

Sirius LED-dekorationslys redder julestemningen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023