SIRIUS Sam

Sirius Sam er ikke bare repræsentant for en helt ny designlinje ved Sirius, Sam er også endnu et grønt tiltag fra Sirius.

Foto: Sirius

22.05.2024

Sponseret

Sirius

Sirius Sam er genopladelig og kan tilsluttes alle steder i hjemmet. På 7 timers opladning kan Sam lyse 100% i minimum 8 timer. Bruger du Sam i 8 timer hver dag en hel måned, så har du et strømforbrug på blot 0,05 kr. Sam er endnu et tiltag til hjemmet når du både vil skabe en hyggelig atmosfære og undgå at øge dit strømforbrug.

Sam er tilmed også en allround lampe, som du både kan nyde udenfor og inde. Sirius Sam er dog ikke frostsikker og vi anbefaler heller ikke at man efterlader Sam i direkte regn. Men Sam er IP54 hvilket er din garanti for at du trygt kan tage Sam med ud i det fugtige danske vejr.

Med dimmerfunktionen kan du nemt selv styre styrken på din Sam lampe. Med blot få lette prik skifter Sam sin lysstyrke og skaber den helt rigtige stemning for dig.

Sirius Sam er en del af Sirius Green Energy koncept, en endnu grønnere fremtid for vores belysningsdekorationer i hjemmet. Foruden at Sam er strømbesparende, så sparer du også miljøet for et batteriforbrug.

Foto: Sirius

Foto: Sirius

Mere fra...

22.05.2024Sirius

Sponseret

SIRIUS Sam

21.02.2023Sirius

Sponseret

Årets musthave lampe

21.02.2023Sirius

Sponseret

Grønnere fremtid med genopladelige lys

29.11.2022Sirius

Sponseret

Glade Jul, Grønne Jul

13.10.2022Sirius

Sponseret

Sirius LED-lys redder julen til minimal pris

06.10.2022Sirius

Sponseret

Spar på strømmen med genopladelig hygge

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023