Heimtextil 2024: Carpets & Rugs får stærk positiv respons

Inden for få måneder har mere end 75 udstillere allerede vist stor interesse for at deltage i det nye produktsegment Carpets &; Rugs, der strækker sig over et helt halniveau.

Foto: Heimtextil

Allerede nu planlægger mere end 75 internationale producenter af monterede, håndvævede, specialfremstillede eller maskinvævede tæpper, måtter og løbere at præsentere deres seneste kollektioner, materialer og teksturer på det næste Heimtextil på halniveau 5.1. Andre interesserede producenters deltagelse er også i pipeline. Heimtextil udvider således sin unikke brede og dybe produktportefølje af bolig- og kontrakttekstiler til at omfatte et produktsegment, der er meget efterspurgt på markedet - og skaber yderligere merværdi for et stort antal relevante topkøbere. 

"Det store antal nye udstillere understreger den positive respons på lanceringen af produktsegmentet Carpets & Rugs og giver indkøbere mulighed for at netværke med nye leverandører. Det gør Heimtextil til en endnu mere forskelligartet og omfattende forretningsplatform," siger Bettina Bär, direktør for Heimtextil for boligtekstilsegmentet. 

Den positive respons kommer fra en lang række nationer - herunder tilsagn, der allerede er modtaget fra Egypten, Bangladesh, Kina, Grækenland, Indien, Italien og Tyrkiet. Fra og med den næste udgave udvider Heimtextil således med succes sit globale sortiment af bolig- og husholdningstekstiler yderligere.

-PF

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Heimtextil Carpets & Rugs

Heimtextil ruller den røde løber ud. Med messen i 2024 etableres et område dedikeret til tæpper. Flere danske udstillere har meldt sig, og der vil være masser af brancherelaterede oplevelser, der skaber merværdi for relevante købere og dermed også for udstillerne. Se mere i temaet.

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023