Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Til juni kan FDB Møbler atter engang løfte sløret for en relancering. Denne gang af hele to smukke versioner af den klassiske spisebordsstol J80, der er designet af møbelarkitekt Jørgen Bækmark, og som nu lanceres i farverne Ruby Red og Steel Blue.

Den anerkendte møbelarkitekt Jørgen Bækmark står bag en lang række af designklassikere, der gennem flere årtier har præget den danske møbelscene og vundet en sikker plads i mange danske hjem.

I en lang årrække fungerede han som leder af FDB Møblers tegnestue, hvor han med sit øje for tidløst design og gedigent håndværk skabte folkekære møbler i særklasse. Tilbage i 1960'erne designede Jørgen Bækmark den raffinerede stol J80, der siden hen er blevet lanceret i flere spændende farver.

Til juni fås J80, foruden i de eksisterende ni versioner, også i farverne Ruby Red og Steel Blue. Kendetegnet ved det klassiske stoledesign, J80, er det smukke, håndflettede sæde og den brede, dampbøjede ryg med drejede egestokke, der tilsammen skaber et tidløst udtryk og en høj siddekomfort ved spisebordet eller en af hjemmets mange små kroge.

De to nye farveversioner gør det muligt at kombinere det klassiske håndværk med tidens farverige tendenser. Den mørkeblå og røde nuance står i skarp kontrast til det naturfarvede sæde og tilfører ekstra kant til møblet og indretningen.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023