Invitér foråret indenfor eller bring hyggen med i haven med nye puder og plaider fra Cozy living

Foråret byder på tekstiler i nye, smukke farver og mønstre.

Forårssolen er ved at få fat og snart kan både have og terrasse indtages som ekstra rum, hvor familie og venner kan hygge sig sammen. Med puder og plaider fra Cozy living er det let at skabe et indbydende og personligt hjem med hyggelige oaser både indenfor og udenfor, hvor komforten er helt i top. 

Er morgenerne lidt kølige eller fortsætter middagen til langt ud på aftenen, er det stadig varmt og behageligt at sidde udenfor med en blød Mathea uldplaid om skuldrene eller benene. Den smukke, OEKO-TEX®-certificerede plaid kommer enten i et stilfuldt, enkelt og ensfarvet (vendbart) design eller i et sofistikeret og klassisk sildebensmønster, begge med lange, luftige kvaster. Mathea plaiden er tilgængelig i 19 farver, inklusiv de 3 nye sæsonfarver Dark Alpaca (brun-beige), Vintage Yellow (gul) og Agate/Stream (blå). 

Sommerkollektionen inkluderer også et stort udvalg af puder i både hør, bomuld og velour med blomstermønstre, striber og frynser som detaljer. Miks farver og mønstre for et eklektisk look eller hold det mere stilrent med variationer af samme farve. Alle Cozy living puder kommer med en blød OEKO-TEX®-certificeret inderpude med fyld af uropæiske fjer og dun fra den i forvejen eksistrende fjerkræsindustri, og lever op til de europæiske krav til dyrevelfærd. 

Ligesom resten af Cozy living SS22 kollektionen BLISSFUL MOMENTS, tager de nye pudedesigns udgangspunkt i elementer, som de fleste forbinder med sommer; muslingeskaller, strand, bølger og blomster. Farvepaletten inkluderer toner af jordnære farver som brun og sand, frodige grønne nuancer og variationer af blå, der sender tankerne hen på himmel og hav. Sarte, bløde nuancer af hvid og støvet rosa giver kollektionen et feminint touch, mens den friske og glade Vintage Yellow giver varme til palletten. 

Cozy living er kendt for håndlavede produkter i eget design, naturlige materialer og et smukt farveunivers. Designvirksomhedens kontinuerlige fokus på kvalitet og blødhed har gjort Cozy living puder og plaider til favoritter hos både slutkunder og forhandlere, herunder bl.a det brede udvalg af hørpuder i krøllet look, gavlpuder i flere størrelser, samt puder med unikke og eksklusive prints. 

SS22 kollektionen er tilgængelig for forhandlere nu.

Nærmeste forhandler kan findes på www.cozyliving.dk

Mathea plaid 
130 x 170 cm
Farve: Vintage Yellow, Dark Alpaca, Agate/Stream
Materiale: 60% uld, 25% akryl, 15% nylon
OEKO-TEX®- certificeret
Vejl. udsalg: 649 kr.

Cozy living puder
F.eks. 30 x 30 cm / 30 x 50 cm / 45 x 45 cm / 50 x 50 cm
Materiale: Hør, bomuld, velour mm.
OEKO-TEX®- certificeret inderpude
Vejl. udsalg: Fra 199,95 kr.

Billeder kan downloades her

28.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Blød luksus til soveværelset

20.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Sæsonens nye puder fra Cozy living

07.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Smukke småborde fra Cozy living

07.12.2022Cozy living A/S

Sponseret

Nyt SS23 katalog fra Cozy living

30.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Ny serie af dekorative lys fra Cozy living

01.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Perfekt plaid til kolde efterårsdage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023