Jul med god samvittighed - med Teministeriet

Julekalender. 24 dage med daglige overraskelser op til jul. En af de hyggeligste juletraditioner. I år kan du sammen med Teministeriet nyde julen med ren samvittighed med deres 100% bæredygtige tejulekalender.

31.08.2021

Sponseret

Witt

Temninisteriet har genovervejet deres populære julekalender og lancerer i år en gennemtænkt kalender bestående af 100% økologiske og biodynamiske materialer. Den smukke emballage har biologisk nedbrydelige og komposterbare indsatser, som du kan genbruge som små potter til stiklinger eller frø.  Kalenderen leveres desuden med en flot tote bag af 100% ren bomuld; et net, der vil blive brugt igen og igen i hjemmet - til idrætstøj, som strandtaske eller indkøbsnet. Vejl. pris: 399,- kr.

Du kan nyde julekalenderen i selskab med en ven, kæreste eller nabo, da hver låge gemmer på løs te til 2 personer. Husk, at Teministeriets kvalitetsteer kan brygges på op til 3 gange. Opbevar blot teen i din tebrygger, og tilsæt vand når du er klar til at nyde en ny kop.

Udover julekalenderen lancerer Teministeriet også 6 nye juleteer, der alle er økologiske. Vejl. pris: 99,- kr.

Fairtrade – ny te-serie

I år lancerer Teministeriet også en helt ny, økologisk te-serie, Fairtrade, der – som navnet antyder – støtter Fairtrade; en international bevægelse, der arbejder for at sikre bedre løn og ordentlige arbejdsforhold for verdens bønder og arbejdere.  

En måde at udrydde fattigdom på er ved at betale en fair pris for bønders råvarer og en fair løn til verdens mange plantage- og fabriksarbejdere. Denne sag bakker Teministeriet op ved at betale en ordentlig pris for teen og samtidig støtte organisationer, som sørger for bedre livsbetingelser for arbejderne som fx opførelse af skoler og anskaffelse af medicinsk udstyr.

Faritrade-serien består af løs, økologisk te i fine dåser. Nye og helt anderledes smagsoplevelser, fx sort te med lakrids, appelsin og kakao. Her finder du også Teministeriets første jasmin-te - en grøn te med tørrede jasmin-blomster. Høj, høj kvalitet, som du kan nyde med god samvittighed. Vejl. pris: 130,- kr.

Billeder: https://we.tl/t-3D5MjDoYZM

---

Teministeriet

Alle Teministeriets teer er danskproducerede. Østens te-traditioner kombineres med skandinavisk kultur, minimalisme og design. Resultatet er sublime aromaer med multikulturelle noter. Kvaliteten er høj, sortimentet bredt, og designet nordisk og stilrent.    

Mere fra...

28.05.2024Witt

Sponseret

Fortsat Michelin-restaurant på heden

16.05.2024Witt

Sponseret

iRobot stjæler showet: Få Swiftie Roomba-oplevelsen med hjem

23.04.2024Witt

Sponseret

Skån miljøet, drop flaskevand og køb en filtreringskande

17.04.2024Witt

Sponseret

Espressokværnen til den kræsne kaffeelsker

16.04.2024Witt

Sponseret

Witt A/S overtager distributionen af Aiper kabelfri poolrobotter i Norden

10.04.2024Witt

Sponseret

Bryg kaffe som de professionelle baristaer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023