Køkkenserie i forårets fineste douchefarver

FDB Møbler lancerer i samarbejde med designerduoen R7B Copenhagen en serie af stel med organiske former, der kan forskønne enhver spisestund. Serien Kamma, der består af alt fra olie- og eddikeflasker til tallerkner, kommer i fire douche nuancer, der præsenterer måltidet på fineste vis og byder foråret indenfor.

Forskøn køkkenet med fine nyheder fra FDB Møbler, der lander i butikkerne til februar.

Den talentfulde designerduo R7B Copenhagen står bag en serie af stel under navnet Kamma, der med sit nordiske formsprog og organiske former kan forskønne alt fra servering den tidlige morgenstund til en hyggelig eftermiddag med varm kaffe og godt selskab.

Serien består af tallerkner, fmælkekander, skåle, æggebæger, kopper og olie- og eddikeflasker i fire bløde douce nuancer, der ændrer karakter alt efter, hvad de bliver sat sammen med, og hvilket lys det serveres i. Til serien lancerer FDB Møbler også skærebrætter i tre udgaver og en køkkenrulleholder i eg med samme organiske udtryk som stelserien - så hele køkkenet kan blive forskønnet med disse fine forårsnyheder.

Kamma bliver forhandlet fra februar i FDB Møbler landet over og på Coop.dk. Stelserien kommer i farverne Pudder, Taupe, Warm Grey og Rose Grey. Delene koster fra 79 kr. til 199 kr. stykket. Skærebrætterne i eg koster fra 249 til 399 kr., mens køkkenrulleholderen koster 249 kr. Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023