Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker?

Vores tæpper fra serierne Strina og Strielle er noget helt særligt. Ville du tro os, hvis vi sagde, at tæpperne er lavet af genanvendte flasker?

De skønneste håndvævede bæredygtige tæpper.

Den er god nok! Vi vil hellere bruge plastflaskerne i vores smukke tæpper i stedet for, at de ender i havet.

Af de genanvendelige plastflasker spindes en garn af miljøvenlige polyester fibre, som hedder PP garn. Vores tæpper er håndvævede af dygtige kunsthåndværkere, som væver tæpperne med en teknik, der gør dem ekstra slidstærke og holdbare selv ved udendørs brug. Du kan altså bruge tæpperne på din terrasse eller altan, og du behøver ikke at tage dem med ind om aftenen. 

Tæpperne er behandlede med blide UV stråler, så de heller ikke falmer i solen og det aller bedste er, at på trods af deres fortid som plastflasker, så føles de fuldstændigt som blødt uld under dine fødder. 

Tæpperne skaber med deres bløde look en harmonisk og autentisk atmosfære i hele rummet, hvad enten du bruger dem i dine uderum, på terrassen, entreen, stuen eller køkkenet. De er praktiske, uanset hvor du vælger at lægge det! 

Se meget mere om tæpperne og hvilke modeller de fåes i på lenebjerre.com

25.03.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker?

04.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre satser i disse coronatider på 3D showroom

03.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre Spring | Summer 2021 Collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023