Lene Bjerre satser i disse coronatider på 3D showroom

Den verdensomspændende pandemi har i den grad trykket på pauseknappen, når det kommer til besøg fra udlandet i showroom. Det har Lene Bjerre taget konsekvensen af og tilbyder nu en virtuel gennemgang af showroom, ligesom du også kan se en 3D film herfra.

Lene Bjerres Showroom i Nibe Spring | Summer 2021.

Velkommen til Lene Bjerres showroom - sådan plejer vi at indlede, når vi har besøg af kunder fra alle lande i Europa. Vi sætter en ære i at forkæle vores kunnder, skabe en skøn stemning for dem og ikke mindst give dem en gennemgående præsentation af nyheder og fortælle de historier, som er vigtige for kunderne at kunne fortælle videre ude i deres butikker.

Lige nu har vi pga. Covid-19 desværre ikke mulighed for at modtage alle vores skønne kunder i vores store showroom, men det skal kunderne ikke lide under. Vi vil stadig gerne kunne klæde dem ordentligt på til et godt salg. Derfor har vi valgt at tilbyde virtuelle tours i vores showroom. På vores hjemmeside kan vores kunder selv gå ind og booke et virtuelt besøg afholdt af en af vores salgskoordinatorer. Mødet bliver automatisk booket i vores kalender og vi sender derefter et mødelink til kunden, hvorefter de på det aftalte tidspunkt får en grundig præsentation af lige nøjagtigt det, kunden gerne vil se.

Vi har på de første14 dage allerede haft en stor del kunder booket ind og de har alle taget rigtigt godt imod muligheden. 

I sidste uge udvidede vi så med en 3D film af showroomet, hvor man virtuelt kan gå på shopping i showroomet, klikke på de forskellige produkter og få mere information om produkterne, samt klikke shop her. Tag et kig på vores 3D showroom her: https://bit.ly/3tjHRQy

Disse virtuelle teknologier er kommet for at blive og det bliver en vigtig del af vores salgsværktøjer, selv når Covid slipper sit jerngreb og vi atter kan mødes personligt.

Her i huset glæder vi os dog rigtigt meget til igen at kunne give vores kunder den fulde oplevelse og forkælelse face-to-face.

25.03.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker?

04.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre satser i disse coronatider på 3D showroom

03.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre Spring | Summer 2021 Collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023