Lene Bjerre Spring | Summer 2021 Collection

I disse dage fyldt med usikkerhed søger vi alle at finde trøst og optimisme. Vi har et ønske om at føle en genkendelighed, omslutte os i omgivelser, der letter vores sind og sårbarhed, mens vi forbliver tro mod vores individualitet og nutidens principper.

Mærk solens stråler og lad havets brusen lette dit sind.

Med vores Spring | Summer Collection 2021 har vi kastet et glimt tilbage i tiden, og bringer små stykker nostalgi ind i den nye kollektion, idet vi giver et varmt velkommen tilbage til blomstret design og monogramdetaljer, i håbet om at tænde de små gnister af håb for mere ubekymrede dage.

Bløde farvetoner og beroligende print, glas og marmor, designs der efterligner naturen i former og farver, genanvendte materialer i blødere former, som plastflasker der laves til garn og bliver brugt i tæpper, alt sammen for at forhindre dem i at ende i verdens have, giver vores nye kollektion et præg af omtanke for naturen.

Så stop op – træk vejret dybt ind, kig mod naturen, bring naturen ind i dit hjem og føl jordens helbredende kraft.

I den kommende sæson forvandler vi dit hjem til et fristed, hvor du kan finde ro, koble af, skabe din helt egen oase fyldt med tryghed. Et sted, hvor du frit kan lade håbet om lysere dage i slutningen af den pandemiske verdenstunnel få fri spil og lege optimistisk i dit sind.

25.03.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Kan et gulvtæppe være lavet af genanvendte plastflasker?

04.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre satser i disse coronatider på 3D showroom

03.02.2021LENE BJERRE DESIGN A/S

Sponseret

Lene Bjerre Spring | Summer 2021 Collection

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023