Kickstart foråret med LAKRIDS BY BÜLOW påskekollektion

Foto: Lakrids by Bülow.

Vi lægger vinteren bag os og går ind i en ny sæson med påskekollektionen fra LAKRIDS BY BÜLOW.

I år introducerer LAKRIDS BY BÜLOW en helt ny smag til påskekollektionen: CRUNCHY TOFFEE og  A – THE ORIGINAL og klassikeren CRISPY CARAMEL vender tilbage. ÆGGS kommer også i en ny emballage til SELECTION BOX.

Den nytilkomne - CRUNCHY TOFFEE har en cremet tekstur, der giver mere smag understøttet af blød mælkechokolade, fyldigt fransk smør og fløde med sprøde bidder af sød karamel viklet rundt om kernen af salt lakrids. 

I påsken introducerer LAKRIDS BY BÜLOW sin luksuriøse klassiker A – The Original i ÆGG-form. Smagen kombinerer blød lakrids med en cremet mælkechokoladebelægning, drysset i lakridspulver. Kombinationen af sød lakrids, eksklusiv mælkechokolade og fint lakridspulver er ifølge mange vanedannende. 

SPRING SELECTION BOX rummer syv lækre varianter af chokoladeovertrukket lakrids. Det inkluderer to påskevarianter i begrænset oplag samt en række andre store favoritter som blandt andet SALT & CARAMEL, TWISTED BANANA og COCONUT. FORÅRSVALGSÆSKEN er den perfekte påskegave til en af dine kære eller som værtindegave til påskearrangementer. 

Sæsonbetonede smagsoplevelser vil også være tilgængelige i krukker, både som individuelle smag og blandede. Kollektionen har let aftagelige etiketter. Det giver mulighed for nemt at fjerne påskeetiketten for at få lakridsen til at vare langt ud over påskesæsonen! 

Som med alle LAKRIDS BY BÜLOW-produkter er EASTER-kollektionen skabt med bæredygtighed for øje. LAKRIDS BY BÜLOW er den første konfekturevirksomhed i verden, der bruger 100% genbrugsplast siden 2019. Alle LAKRIDS BY BÜLOWS lakridsprodukter fremstilles i København, og de er glade for at kunne meddele, at fabrikken har arbejdet med 100% grøn energi siden 2020.

www.lakridsbybulow.dk

-PF

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023