KitchenAid går grønt

KitchenAids legendariske køkkenmaskine bliver nu lanceret i en eksklusiv palmegrøn nuance, der bringer naturen ind i køkkenet.

KitchenAid fejrer i år sin 100-års fødselsdag, og det sker bl.a. med en ny serie af palmegrønne køkkenmaskiner, der fanger øjet med en original og lækker farve. En farve, der både er diskret og utraditionelt opsigtsvækkende i køkkenet. Naturen bliver nemlig inviteret indenfor med pebble palm, der ikke kun er en nuance, men også en rustik tekstur, der skaber ro og inspiration.

Foruden køkkenmaskinen fås også Artisan-seriens elkedel og brødrister i den nye farve. 

Et designikon bliver født

I 1919 kom en banebrydende maskine til verden, da KitchenAids første standmixer til de amerikanske husstande så dagens lys. Den banebrydende køkkenmaskine skulle komme til at revolutionere livet for både private og professionelle, bl.a. med det første elektriske piskeris til husholdningsbrug. I 1937 blev KitchenAids standmixer redesignet af den amerikanske designer Egmont Arens, den berømte ”Model K” - og en designklassiker blev født.

Den ikoniske køkkenmaskine har vundet flere priser og er udstillet på Museum of Modern Art (MOMA) i New York og San Francisco. Den moderne maskine er stort set identisk med den oprindelige, men med mange flere muligheder og opdateret teknik. En stærk og energieffektiv motor sikrer en gennemsnitslevetid på 30 år, mens det patenterede planetariske røresystem giver en ensartet blanding uden spild. Med valgfrit tilbehør bliver standmixeren køkkenets kulinariske centrum.

KitchenAid i 100 år

Her et århundrede efter den første køkkenmaskine så dagens lys, har KitchenAid i dag et bredt udvalg af køkkenmaskiner med samme fokus på kvalitet, design og madoplevelsen – hvilket ses i den perfekte blanding af professionel ydelse, håndværksmæssig kvalitet og ikonisk design.

KitchenAids køkkenmaskiner har altid skillet sig ud takket være deres tidløse og distinkte design, som tilføjer en individuel stil til ethvert køkken – ofte med inspiration fra den ikoniske KitchenAid køkkenmaskine.

KitchenAid Artisan køkkenmaskine i pebble palm. Vejl. pris 5.999,95 kr.  

KitchenAid Artisan brødrister 2-skiver i pebble palm. Vejl. pris 2.899,95 kr.

KitchenAid Artisan elkedel 1,5 liter i pebble palm. Vejl. pris 2.199,95 kr.

  • Find mere information og forhandlerliste på tj.dk
  • Pressekontakt: Rune Silberg, rs@tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023