KOLEKTO - bæredygtige samleobjekter

Arkitektur ligger de to stiftere af KOLEKTO, arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel stærkt på sinde, så det er ikke så sært, at deres stilsikre kunstserie hovedsageligt er inspireret af netop dette emne. De enkle sort/hvide billeder er markante i deres minimalisme og er lige smukke, hvad enten de indgår i en hel billedvæg, eller der blot hænger et enkelt på væggen.

Med udgangspunkt i danske håndværkstraditioner og med inspiration fra japansk minimalisme har KOLEKTO skabt en række interiørprodukter til leg og dekoration på samme tid, og kunstserien er blot en del af den kreative kollektion. Alt med bæredygtighed for øje.

KOLEKTOs kunstserie består af grafiske motiver med kendte design ikoner og arkitektoniske illustrationer fra Louisiana Kunstmuseum og værkerne fås både som plakater og som håndlavede træsnit, eksklusive prints af blyant på papir tegninger og Limited Edition værker skåret i træ med abstrakte arkitektoniske motiver. 

Om KOLEKTO
KOLEKTO er grundlagt af MAA Arkitekt Eva Wandel og grafisk designer Rikke Nogel i 2018, og har specialiseret sig i unikt, bæredygtigt interiør. Bæredygtighed er et grundelement i designet og KOLEKTOs designs er værker man har lyst til at have stående fremme, som man passer på, og som man tager med sig gennem hele livet, og forhåbentligt lader gå i arv til de næste generationer.

"KOLEKTO betyder samling på espetanto. Samling som en mængde af flere ting  (collection). Samling som et værdsat udpluk (frimærkesamling). Samling som når man sætter ting sammen."

KOLEKTOs produkter skal fortælle en historie og være personlige. Derfor er det muligt at få indgraveret navn og en personlig hilsen på alle vores produkter, så det bliver din KOLEKTO. Derved skaber du minder og historier.

29.04.2021Kolekto ApS

Sponseret

Kolekto forener dansk håndværk med japansk enkelhed

19.01.2021Kolekto ApS

Sponseret

Velkommen i cirkus

25.09.2020Kolekto ApS

Sponseret

KOLEKTO - bæredygtige samleobjekter

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023