Velkommen i cirkus

Der er og vil altid være noget særligt dragende over cirkus og pantomimeteater. Den forunderlige verden af fjollede gøglere og klovne, elegante ballarinaer og stolte soldater på scenen og i den runde manege er magisk.

Kolekto har været i arkiverne og har hentet inspiration til de fire charmerende figurer i gamle franske cirkus- og pantomimeteaterplakater og naturligvis fra vores eget Tivoli. Resultatet

er de fire charmerende træfigurer, som er magnetiske, så der kan leges med udtrykket, og har du flere, kan der leges med at bytte rundt på delene. Vi kender og elsker både den bly ballarina, den stolte garder, den fine hvide klovn og den tykmavede cirkusdirektør. Hver figur leveres i en fin trækasse, og alt er naturligvis håndlavet i

100 % FSC træ, for et af Kolekto's særkender er, at alt er bæredygtigt. Skal gaven være ekstra personlig, kan der ingraveres navn og en hilsen i æsken.

Kollektionen kan købes online på www.kolekto.dk.

29.04.2021Kolekto ApS

Sponseret

Kolekto forener dansk håndværk med japansk enkelhed

19.01.2021Kolekto ApS

Sponseret

Velkommen i cirkus

25.09.2020Kolekto ApS

Sponseret

KOLEKTO - bæredygtige samleobjekter

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023