Kolekto forener dansk håndværk med japansk enkelhed

En storby har sin helt egen charme og puls, og er man opvokset i den, er kærligheden til byen, dens indbyggere og hele bylivet af den langtidsholdbare slags. Samtidig holder vi også af landliggerlivet og døsige sommerdage i den lune ferietid, hvor luften står stille kun forstyrret af summende insekter, bølgeskvulp og skrigende måger.

Begge stemninger har inspireret grundlæggerne af tegnestuen Kolekto til de skønne grafiske serier af trærelieffer og plakater i Urban Living og Slow. Selv siger de om serierne, "Urban living er vores blik på byen og en kærlighedserklæring til de mennesker, der bruger den og bor i den, mens Slow illustrerer årets bedste sommerdage, hvor tankerne flyder frit, og tiden går i stå"

Begge kunstserier er så grafisk skarpe og enkle i deres udtryk, at de kan indgå smukt i de allerfleste hjem. Urban living-værkerne har netop samme underfundige charme og finurlighed, som gemmer sig overalt i en storby som København.

29.04.2021Kolekto ApS

Sponseret

Kolekto forener dansk håndværk med japansk enkelhed

19.01.2021Kolekto ApS

Sponseret

Velkommen i cirkus

25.09.2020Kolekto ApS

Sponseret

KOLEKTO - bæredygtige samleobjekter

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023