Lav mad som en Master Chef

PR-foto..

I et lineært og minimalistisk design har det italienske brand FÒGHER skabt en gasgrill, der ikke bare matcher den nordiske stil, men som også er bygget af kvalitetsmaterialer, der kan modstå ofte udfordrende vejrforhold.

Gasgrillene er udstyret med en ny generation af ultraeffektive brændere, der i kombination med det isolerede låg og det patenterede Fire Core system, leverer tilsvarende performance som kraftigere brændere , men med næsten halvt gasforbrug.

Tilbehøret til indirekte tilberedning/røgning og muligheden for konstant at holde den lave temperatur, gør FÒGHER gasgrills ideelle til langtidsstegning, røgning og indirekte tilberedning, hvor madvarerne aldrig kommer i direkte kontakt med varmekilden. Det er nemt, og man opnår et perfekt resultat.

Stellet og kabinettet er af stål belagt med en zink-magnesium og en speciel anti-rust maling, der kan modstå temperaturer op til 500 grader. Materialerne i rustfrit stål er satinbørstet, hvilket både er praktisk at vedligeholde og ser elegant ud.

Sortimentet består af gasgrills i tre størrelser/bredder (55cm, 80cm, 105cm) med enten højt eller lavt låg. Grillmodulet er det samme, uanset om man har behov for en gasgrill til indbygning, placering på et bord, på et fast stel eller med en grillvogn.

- HCL

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.03.2024Denwax/Hair Care

Sponseret

Klar til en ren og velplejet udendørssæson

18.03.2024Designbase.dk

Skab hyggelige oaser i uderummet

18.03.2024Designbase.dk

Det udendørs er ”in”

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Gør lange sommeraftner lidt lunere og langt hyggeligere

18.03.2024GARDEN LIFE ApS

Sponseret

Oplev glæden ved at dyrke grønsager i haven

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023