Leg og æstetik smelter sammen med FableWoods magnetiske træfigurer

FableWoods træfigurer er en sammensmeltning af æstetisk interiørdesign og legetøj som gør figurerne til en legende del af din indretning. FableWood er design som kan følge dig fra barnsben og gå videre i generationer.

Den nye kollektion fra FableWood rammer handlen i uge 44..

FableWood byder velkommen til kreativ leg i en verden for store og små designelskere. ’’Vi tror på at design ikke bare skal ses, design skal opleves’’

FableWood blev grundlagt af Kristian Sidelmann og Rasmus Fiil i 2017 og er et univers som bygger bro mellem leg og design.


Kollektionen består idag af 16 træfigurer med skjulte magneter som giver mulighed for at skille og samle dem igen. De skjulte magneter skaber utallige muligheder for at kreere dine egne kreative fabeldyr ved at kombinere flere figurer.


Træfigurerne er udført med kærlighed for de danske designtraditioner og er lavet i nordamerikansk valnød og ask som gør hver figur helt unik.

Det bæredygtige element er er en del af FableWoods kerneværdier. I samarbejde med Eden Reforestation Project planter FableWood fem træer for hver solgt træfigur. På nuværende tidspunkt er der blevet plantet mere end 100.000 træer og succesen forsætter.

Læs mere om FableWoods univers og produkter på www.fablewood.dk

18.03.2022FableWood ApS

Sponseret

Nuttede trædyr hitter allerede inden produktionen er startet

16.02.2022FableWood ApS

Sponseret

Overvældende stor interesse for FableWoods nyeste kollektion

31.01.2022FableWood ApS

Sponseret

Se FableWoods helt nye kollektion på Formland!

26.01.2022FableWood ApS

Sponseret

FableWood lancerer en special edition af kundernes favorit!

19.08.2021FableWood ApS

Sponseret

Et helt nyt makkerpar til FableWood-flokken

17.08.2021FableWood ApS

Sponseret

To elefanter kom marcherende....

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023