Möbelmässan Göteborg bliver ved med at vækste

Udstillingsarealet udvides og nye produktområder får mere fokus.

Pressebillede: Möbelmässan Göteborg.

Allerede sidste år var interessen for Möbelmässan Göteborg stor og med flytningen til Svenska Mässan blev messen både større og mere velbesøgt.

Nu næsten seks måneder inden dette års messe er samme areal som sidst allerede booket af tidligere og nye udstillere. Derfor udvider messen nu udstillingsområdet, så der bliver god plads til udstillerne, også inden for de nyere områder belysning og interiørdesign.

”Responsen har været enorm, og industrien har brug for denne messe”, siger Bo Magnusson, der er VD for BraMässor og projektleder for Möbelmässan Göteborg og fortsætter: ”Det er lykkedes os at skabe et vigtigt mødested i efteråret, hvor boligen er i fokus! Det faktum, at vi vokser og kan vise flere udstillere, især inden for belysning og interiørdesign, er helt i tråd med, hvad vores besøgende har oplyst, at de ønsker”.

Det er udstillerne og deres produkter, der er fokus for messen, og vægten vil være på, at de besøgende kan foretage indkøb og planlægge efterårets ordrer. Derudover bydes der på inspirationsområder, konkurrencer og aktiviteter. Mens også den populære branchefest, der er en vigtig del af begivenheden, vender tilbage ifølge arrangørerne.

Designpris
Designbase deltager som mediepartner på Möbelmässan Göteborg, og igen i år uddeles designprisen for ’Bästa Funktionella Design’. Prisen går til en virksomhed, der udstiller på messen og som fremviser et æstetisk og funktionelt design. Produktet skal have en tydelig og innovativ tilgang til funktionalitet samt have æstetiske kvaliteter og fremstå i et moderne formsprog. Designet skal være nyt, men samtidig have kvaliteter til at kunne blive fremtidens klassiker. Sidste års vinder blev Teckna Design med bordet Skala.

Vinderen af ’Bästa Funktionella Design’ modtager en mediepakke til Designbase til en værdi af 10.000 DKK til annoncering på Designbases medieplatforme efter eget ønske.

Designprisen til Bästa Funktionelle Design præsenteres af Designbase i samarbejde med Möbelmässan Göteborg og BraMässor.  

Messen finder sted 26.-27. august 2020 hos Svenska Mässan Göteborg, Hal B (entré 2 & 5).

www.mobelmassan.com

Relateret indhold

18.07.2024Designbase.dk

Amazon: Kom med på en rejse på en platform i vækst

18.07.2024Designbase.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023