MAISON&OBJET offentliggør Designer of the Year

Ungt, fransk designtalent, der står bag flere hotel- og restaurantindretninger er blevet udvalgt.

Pressebillede: Laura Gonzales / MAISON&OBJET, Foto: Ambroise Tezenas.

Det er arkitekten Laura Gonzales, 37 år, der denne gang som Designer of the Year på MAISON&OBJET bliver hyldet på messen og får et særområde til udstilling.

Hun er uddannet på Malaquais School of Architecture i Paris og har siden 2008 haft eget firma. Hun står bag nyindretninger af klassiske steder som restaurant Alcazar, Hotel Christine, Brasserie La Lorraine og derudover har hun selv designet restaurant 86 Champs, the Manko samt butikker for skogiganten Louboutin i Barcelona og Amsterdam samt Cartier-butikker i Stockholm, Zurich og London.

”Jeg gør en dyd ud af aldrig at gøre det samme to gange”, forklarer Laura Gonzales med tanke på hendes unikke indretninger, der kan ses som opdateringer af klassiske referencer kombineret med generøse hjælp fra hendes omsiggribende, dog velmodnede fantasi.

Et levende showroom med en spirende møbelkollektion

Laura Gonzalez har i øjeblikket travlt med at arbejde på et helt nyt projekt: renovering af en herregård i Vexin. Her vil hun skabe det, hun kalder et "levende showroom". Det er et sted, hvor hun har til hensigt at byde kunder, håndværkere, kokke, journalister velkommen i et rum, hvor hun vil vise vintagefund, møbler fra hendes helt nye kollektion, der består af sofaer, lamper og borde. "Mine møbler er meget "mig ", alt er skræddersyet...". Møblerne vil blive præsenteret side om side med unika objekter, designet i hånden af kunsthåndværkere, såsom et backgammon-bord i sten og en lampe af obsidian.

Det bliver uden tvivl spændende at se, hvad hun finder på til MAISON&OBJET messen, der finder sted i Paris 6.-10. september 2019.

www.maison-objet.com

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023