Moderne og klassisk Pilasto-serie

Det klare glas og det riflede design skaber et smukt og tidløst udtryk.

Foto: Stelton

Pilastro-serien fra Stelton er designet til at inspirere en moderne, klassisk stil og tilføje elegance til ethvert bord. Pilastro tåler opvaskemaskine, hvilket gør den ideel til både daglig brug og særlige anledninger. Det klare glas og det riflede design skaber et smukt og tidløst udtryk. 

Designeren Francis Cayouette er en canadisk designer med uddannelse fra Montreal og Paris. Han designstudio, Unit10 Design, som ligger i København, har eksisteret siden 1999. Francis samarbejder med skandinaviske og internationale virksomheder om produktudvikling og har skabt både store og små produktionsserier. Francis har designet en bred vifte af produkter, herunder accessories til hjemmet, opbevaringsenheder og smagfulde livsstilsprodukter. Han fokuserer altid på behovet i stedet for kun selve produktet. 

Ny er Pilastro serveringsskålen, der er perfekt til servering af salater, frugt eller som en dekorativ skål på køkken- eller spisebordet. Skålen har et formsprog, der passer ind i de fleste moderne boligers indretning og komplementerer ethvert spisestel. Pilastro-serien er inspireret af den elegante og funktionelle Art déco-stil fra 1920’erne. Ved at mikse serveringsskålen med resten af Pilastro-serien kan du fuldende det riflede glasudtryk og skabe en harmonisk borddækning. Serveringsskålen er også stabelbar, hvilket gør den praktisk og pladsbesparende. 

Nyt er også Pilastro tapassæt. Sættet består af tre skåle og et lille fad. Skålene fungerer også rigtig godt til personligt anrettede desserter. 

www.stelton.dk

Artikler

04.10.2023|Designbase.dk

Når gamle kaffesække får nyt designliv

04.10.2023|Designbase.dk

Farven for 2024 er fundet

04.10.2023|Designbase.dk

Floral hyggebelysning

03.10.2023|Designbase.dk

Tom Dixon får tidligere HAY-direktør som ny CEO

03.10.2023|Designbase.dk

Godt nyt til vinelskerne

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023