Multifunktionelt design i ny udgave

Multifunktionalitet er nøgleordet for møbelserien Radius, som designerne Mot & Bergstrøm første gang lancerede i samarbejde med FDB Møbler i 2017. De to unge møbeldesignere skabte først den anvendelige bænk og siden da det væghængte skab, som nu begge lanceres i en sort udgave.

Den nye farvemulighed gør de multifunktionelle Radius-møbler endnu mere anvendelige, da de nu også kan matche et hjem med en mørkere farvepalette samt skabe flere kontraster i dit hjem.

Den brugbare bænk kan benyttes i entréen, fungere som tv-møbel eller skabe en ekstra mulighed for opbevaring og siddeplads. Hvor vægskabet fx kan bruges som natbord eller til nøglerne i entréen.

Mulighederne er mange, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan de stilrene Radius-møbler kan bruges. Begge møbler er lavet i FSC-certificeret eg, og træets betagende struktur ses gennem den dybe sorte farve, der skaber et naturligt råt udtryk, som passer godt ind i en nordisk indretning.

Radius F24 bænk og B99 vægskab i sort kan fås til hhv. 6.999 kr. og 2.299 kr. hos FDB Møbler landet over og på Coop.dk. Forhandlernummer: 4386 4386.

Mere fra...

18.03.2024FDB Møbler

Sponseret

Nyhed fra FDB Møbler: Sammen-serien bliver udvidet med et skønt, rundt havebord

21.06.2022FDB Møbler

Sponseret

Ny cirkulær markedsplads for designermøbler bliver til i samarbejde med FDB Møbler

26.11.2021FDB Møbler

Sponseret

Nye farver til favorit-flet

23.08.2021FDB Møbler

Sponseret

Den danske designduo Mot & Bergstrøm står bag en ny spejlserie

Ikonisk bænk af Mogens Koch bliver nu relanceret

12.07.2021FDB Møbler

Sponseret

07.05.2021FDB Møbler

Sponseret

Ikonisk møbeldesign i nye, stærke farver

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023