Ny plaid-kollektion fra Elvang

Efteråret står for døren – i hvert fald for Elvang, der til august lancerer plaid-kollektionen Basket.

Efteråret står for døren – i hvert fald for Elvang, der til august lancerer plaid-kollektionen Basket. Kollektionen er bæredygtigt produceret af de fineste fibre fra den peruvianske alpakauld i en stil, der kombinerer traditionelle vævemetoder med et moderne, skandinavisk udtryk.

Kollektionens perforerede design er inspireret af kurveflet - heraf navnet “Basket” - og fås i tre farver: Off-white, orion blue og light grey.

Basket er delvist produceret af de fine fibre fra alpakaen i Peru. Kvaliteten af alpakaulden afhænger af det klima, som dyrene befinder sig i. Højde, jord og vejrforhold har afgørende betydning for den pels, de udvikler: Jo koldere temperaturer, des længere pels. Og jo længere pels, des finere fibre.

Elvangs plaider er produceret i Peru af lokale spindere og vævere, der udelukkende gennem erfaring har forfinet deres håndværk til perfektion. Producenten er udover ekspertisen valgt for de høje etiske standarder og menneskelige værdier: De har det samme nære og privilegerede forhold til gedehyrderne i højlandet som Elvang har til producenten, hvilket sikrer en fælles forståelse og hermed den højest mulige kvalitet af det endelige produkt.

Basket er i butikkerne til august.

Relateret indhold

01.03.2024Designbase.dk

Iittala får ny kreativ direktør

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

29.02.2024Designbase.dk

Eksperimenterende glaskunst

28.02.2024Designbase.dk

Positivt boost på Light+Building

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

19.02.2024Designbase.dk

IKEA uniformer genanvendes i ny tekstilkollektion

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023