Nye formater

PR-foto..

Liila-kollektionen har udgangspunkt i den modulære væg- og loftlysekrone, Liila 12. Intentionen med kollektionen er at skabe væg- og loftsbelysning, hvor glasset er i fokus. Det mundblæste glas er monteret på en metalskive, som får glasset til at syne svævende, rammer det ind og skaber en elegant belysning, med reference til solen og nattehimlens funklende stjerner.

Nu lancerer Nuura to nye lysekroneformationer, Liila Star og Liila 7, til den elegante og dekorative Liila-kollektion. Liila Star har med sin stjerneformation reference til nattehimlens funklende stjerner. Det mundblæste glas er mindre og giver den et let og enkelt udtryk. Den nye Liila Star væg- og loftslysekrone er oplagt som dekorativ belysning i lavloftet bebyggelse og på mindre vægflader. 

Liila 7 har en aflang modulær formation. Den tager sig flot ud som en aflang lysskulptur og sættes flere i forlængelse af hinanden, skabes en smuk lysende bort. Liila 7 kan monteres lodret eller vandret, hvilket gør den oplagt på væggen i spisestue eller stuen, som et lysende sengegærde over sengen eller i loftet i den smalle entré, hvor god kvalitetsbelysning ønskes. Den modulære konstruktion giver gode muligheder for at montere flere sammen.

Begge de nye lysekroner fås i farven 'Nordisk guld' med mundblæst optik- eller hvidt opalglas. Det klare optikglas giver et defineret lys og skaber strålende refleksioner, som solstråler, mens det opalhvide glas giver et blødt diffust lys, som en nordisk midnatssol.

- HCL

Relateret indhold

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

21.02.2024Designbase.dk

Masser af farveinspiration

13.02.2024Designbase.dk

Råt og bæredygtigt design

07.02.2024Designbase.dk

Succes på Maison&Objet

07.02.2024Designbase.dk

Heimtextil Trends 24/25: New Sensitivity Fokus på tekstiltransformation

06.02.2024Designbase.dk

Ditzel-design produceret af elektronikaffald

30.01.2024Designbase.dk

Bæredygtig produktion og kunstig intelligens er fremtiden

25.01.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Håndlavet Lotus papir bliver til smukke produkter

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023