Nye gourmetpander fra Pillivuyt Gourmet

Rhinen er en ny serie af højtydende aluminiums-stegepander i ægte gourmet-stil, der fås i en lang række størrelser og til ethvert behov.

Gourmetpander med ekstra slidstærk non-stick

Rhinen er Pillivuyt Gourmets nye serie af højtydende aluminiums-stegepander i ægte gourmet-stil, der fås i en lang række størrelser og til ethvert behov. Med en 3-lags professionel Teflon® Select non-stick belægning (PFOA-fri) er de ekstremt holdbare og slidstærke med en ekstra glat overflade. Bunden på 4 mm fordeler varmen perfekt, mens de buede jernhåndtag sikrer et godt greb om panderne. Velegnet til alle komfurtyper.

Foruden Rhinen har Pillivuyt Gourmet dette efterår nyhederne Marne, Somme og Garonne Mini. De fire nyheder er skabt til den passionerede kok, der elsker at slippe inspirationen løs med gryder og pander i stilfulde designs, med en fantastisk funktionalitet og slidstærke materialer. 

Om Pillivuyt Gourmet 

Pillivuyt Gourmet er skabt til at blive brugt til både hverdagsmadlavning og den 3-retters gourmetmiddag. Pillivuyt Gourmets nye serier giver dig mulighed for at vælge en kollektion af gryder og pander, der passer til dine behov og ønsker – uanset om du er erfaren eller nybegynder i køkkenet. Funktionaliteten er helt i top, da de nye serier passer til alle varmekilder og fås i flere flotte designs, materialer, størrelser – og ikke mindst en fantastisk kvalitet.

Udvalgt pris

Rhinen stegepande 28 cm i aluminium og non-stick, vejl. pris 699,95 kr.

Find nyhederne fra Pillivuyt Gourmet og forhandlerliste på tj.dk

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023