Nyt AW22 katalog fra Cozy living

Den nye AW22 kollektion fra Cozy living byder på en række nye, spændende designs med naturlige materialer, kontraster og taktilitet i fokus.

Cozy living AW22 kollektion.

Den nye AW22 kollektion fra Cozy living byder på spændende nye designs, der får os til at stoppe op, mærke efter og observere, enten gennem selve designet eller valget af materialer.

Et eksempel er den nye Doria loungestol, der med sin høje ryg tilbyder et øjebliks ro og en mulighed for kort at lukke verden ude. Eller den populære Lulu-lampe i krom, der med sin meget reflekterende, nærmest spejllignende, overflade får én til at stoppe op og se nærmere.

Cozy livings kærlighed til naturlige materialer og unikke teksturer er som altid en vigtig drivkraft i designet af nye produkter. Dette ses bl.a.i nye smukke marmorborde,  loungestole, puder og lysestager.

Med inspiration fra efterårets internationale trends, med nøgletemaer som klassisk sort i nye fortolkninger, metalliske effekter, patchwork-mønstre og color blocking, introducerer Cozy living en række nye designs, der gør dit hjem helt unikt. Dette inkluderer et nyt udvalg af patchwork og stribede, bløde fløjlspuder, nye bordlamper med gun metal eller metallic glasur, en elegant og tidløs spisestuestol og nye Cozy living kroge i læder. 

Se hele kollektionen og alle de spændende nyheder her.

28.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Blød luksus til soveværelset

20.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Sæsonens nye puder fra Cozy living

07.02.2023Cozy living A/S

Sponseret

Smukke småborde fra Cozy living

07.12.2022Cozy living A/S

Sponseret

Nyt SS23 katalog fra Cozy living

30.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Ny serie af dekorative lys fra Cozy living

01.11.2022Cozy living A/S

Sponseret

Perfekt plaid til kolde efterårsdage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023