Pluk friske krydderurter året rundt

Giv krydderurterne de optimale vækstbetingelser på køkkenbordet med Eva Solos Selvvandende Herb organiser, der er vinder af designprisen Red Dot Award 2019.

Selvvandende Herb organiser.

11.10.2019

Sponseret

EVA SOLO

Med en Selvvandende Herb Organiser er det let at nyde friske velduftende krydderurter året rundt – også selv om du skal på forlænget weekend. Det selvvandende system, der kan rumme 0,5 liter vand, sikrer, at vandet selv finder vej til keramikpotten, som udtryksfuldt danner rammen for urternes trivsel.

Herb organiser har et selvvandende system, som sørger for at holde krydderurterne friske uden vanding i flere dage om nødvendigt. Herb Organiser giver optimale vækstbetingelser for krydderurterne, fordi de står på en kapilærdug, som transporterer vandet fra vandreservoiret i bunden af keramikpotten op til planterne. Vandreservoiret kan rumme op til 0,5 liter vand, så der skal blot påfyldes vand jævnligt, og derefter klarer systemet selv vandingen. Herb organiser har praktiske bæregreb i hver ende og er derfor let at flytte rundt efter behov. Den kan rumme op til tre standardstørrelser krydderurter i egne plastpotter. Alle dele, undtaget kapilærdugen, tåler maskinopvask.

• Materiale: Keramik og kunststof.
• Mål: L 31 x B 13 x H 13 cm
• Vejledende udsalgspris: 399,95 DKK

Se mere om Herb organiser her

Mere fra...

16.05.2024EVA SOLO

Sponseret

Lysende kunstværker

05.03.2024EVA SOLO

Sponseret

Varm op for aftenerne tilbragt under åben himmel

21.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Legio Nova: Den nye klassiker

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Eva Solo sukkerdispenser nu også i messing

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Sigte med mange anvendelsesmuligheder

19.08.2023EVA SOLO

Sponseret

Historien bag den ikoniske køleskabskaraffel: En mælkeflaske iført våddragt

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023