PORCELÆNSKLASSIKER I LÆKKER GRÅ NUANCE

Grå Plissé er en ny porcelænsserie i en lækker grå nuance, der giver dit bord et klassisk fransk og samtidig helt nutidigt og personligt touch.

Hvem siger, at stilfuldt porcelæn altid skal være hvidt?.

Plissé er en af Pillivuyts ældste og mest populære porcelænsserier, der har bestået tidens test i mere end 100 år i køkkener og på borde i Frankrig og resten af verdenen. Nu bliver Plissé lanceret i en helt moderne grå nuance, der er perfekt til hverdagens store og små øjeblikke. 

Forårets nyhed fra Pillivuyt er kendt for sine fine linjer og tidløse stil, der er skabt ud fra nogle af Pillivuyts støbeforme fra begyndelsen af 1900-tallet. Med sin fine plissering er Plissé kendt verden over som indbegrebet af diskret, fransk elegance – enkelt, elegant og klassisk.

Fransk porcelæn og Pillivuyt har en mere end hundrede år lang historie med plisseret porcelæn, og serien er skabt som en fornyelse af den stolte tradition for rene linjer og stramme symmetri. Det er i høj grad derfor, at Plissé er lige så eftertragtet i dag med vores moderne boligindretning, som da det kom frem.

Oplev Grå Plissé her

Pillivuyt fremstiller selv den unikke porcelænsmasse, der brændes ved særligt høje temperaturer på op til 1400 °C, så porcelænet bliver ekstremt stærkt og ekstra modstandsdygtigt over for stød og slag.

  • Fransk kvalitet.
  • Stenhård og uporøs glasur, der hverken optager eller afgiver smag, lugt eller farve.
  • Modstandsdygtigt over for stød og slag.
  • Velegnet til ovn og mikroovn og tåler det termiske chok direkte fra fryser til ovn (-30 °C til +350 °C).
  • Skabt i samarbejde med professionelle kokke. 

15.05.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Mix og match med KitchenAid

21.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Varm nyhed fra franske Pillivuyt

15.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Når kaffen skal drikkes med stil

05.04.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Bag smukke brød med en hævekurv

15.03.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Det naturlige valg på bordet

15.02.2021THUESEN JENSEN AS

Sponseret

Legendariske kværne i ny farve

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023