Positiv stemning på Formland

Interiør- og designbranchen blev tanket op med dugfrisk viden og med de nyeste produkter og blev dermed klædt på til fremtiden på Formland Spring 2023. Flere nye tiltag var på plakaten. Ny termin, ny koncepthal og ny udstilling. Der var 315 udstillere på Formland denne gang, og over 80 af dem var Faga-medlemmer.

Foto: MCH/Tony Brøchner.

Formland Spring 2023 bragte flere nyheder med sig, og hver på sin måde har de bidraget til, at den traditionsrige interiør- og designmesse bevæger sig i takt med tiden. Det står klart, efter den 77. udgave af messen tirsdag takkede af efter tre inspirationsspækkede dage med høj aktivitet.

”Jeg var meget positivt overrasket. Der var en fantastisk god stemning, og både de udstillere og de besøgende, jeg talte med, var tilfredse”. Det siger Flemming Andersen, der er projektchef på Formland efter en messe, hvor datoerne, antallet af dage og messens struktur og opbygning var ny med nye områder dedikeret til bæredygtighed og til Fashion og livsstil.

Fra Formland Cirkular Days – Applicata. Foto: MCH/Tony Brøchner .

”De nye tiltag var en succes. Cirkular Formland Days-området med fokus på cirkulært design rigtig mange besøgende, og udstillerne i vores nye Fashion og Livsstilshal var også glade. Så der er ingen tvivl om, at den også vil udvikle sig yderligere over de kommende messer”.

Formland-terminen og antallet af dage var et stort samtaleemne under sidfste Autumn messe, og Flemming Andersen slår fast, at de nye messedage og afkortelsen med en dag i det store hele fik en god modtagelse. ”Der var udstillere, der inden messen var lidt spændte, men da vi lukkede ned, var holdningen generelt, at det fungerede”.

Dog vil man fra Formlands side gerne sikre, at alle høres i forbindelse med nye datoer og en fremtidig tre-dages messe. Derfor udsendes surveys til alle udstillere og besøgende.

Fra Formland Cirkular Days – Lübech Living. Foto: MCH/Tony Brøchner .

”Først og fremmest vil jeg gerne takke alle de besøgende for at møde op på messen med en yderst positiv indstilling. Vi kan se øget omsætning i cafeerne, samtlige workshops var udsolgt, og der var generelt et engagement, der overstiger vores forventninger”.

Flemming tilskriver netop en del af den positive stemning, at messen forløb over tre dage. ”Det virker i sig selv positivt, når der er liv langt størstedelen af tiden. For der vil i sagens natur altid være en dag, der er mere stille end de andre”.

Fra Formland Cirkular Days - Remake. Foto: MCH/Tony Brøchner .

8167 besøgende

Der var godt 8000 besøgende på Formland denne gang, og selv om Flemming Andersen gerne have set lidt flere ind ad indgangsdøren til Messecenter Herning, er han tilfreds. ”Der er en tendens til, at indkøberne fra butikkerne kommer, men at der ikke kommer så mange medarbejdere med. Samtidig er der stadig butikker, der har det svært, eller som er lukkede”.

Også Georg Sørensen, adm. direktør i Messecenter Herning, er glad for forløbet af Formland.

Fra Formland Cirkular Days – Squarely Copenhagen. Foto: MCH/Tony Brøchner .

”Vi glæder os over en god og fremadskuende messestemning på Formland. Det vil vi gerne takke både udstillere og de 8.163 besøgende fagfolk for, ligesom vi glæder os over den meget positive modtagelse af nyhederne på denne Formland, nemlig ”Formland Circular Days” og ”Fashion & Lifestyle”, og vi er taknemmelige for tilkendegivelserne fra både udstillere og samarbejdspartnere og ser frem til i fællesskab at fortsætte udviklingen af Formland. 

”Flere af udstillerne var spændte, men de mange tilkendegivelser, jeg har fået fra dem, har været positive; de har været meget glade, har alle fået tilført nye kunder og ønsker alle at være med igen. Når man har denne slags livstilsmesse, som jeg vil kalde Formland, er det helt naturligt at følge detaillandskabet, og derfor bliver vores opgave at lave det endnu bedre og endnu større næste gang med flere brands og udstillere. Det ser jeg frem til, og det gør fashion-udstillerne også”.

Formland Autumn 2023 udspiller sig 20.-22. august i MCH Messecenter Herning.

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023